Vijesti / Životni stil

ISKRENO ISPRIČALI

Podijelili razloge zbog kojih su prekinuli ljubavne afere

Podijelili razloge zbog kojih su prekinuli ljubavne afere
Ilustracija

Varanje uz sebe veže i druge mnogobrojne probleme, a kada se odnosi prekinu, problemi postaju još veći.

Ljubavnici diljem svijeta otkrili su svoje najmračnije tajne o svojim aferama i ljubavnicima na aplikaciji Whisper. Korisnici su podijelili anonimne priče o tome zašto su prekinuli afere te što se dogodilo nakon prekida njihovih odnosa s ljubavnicima, prenosi Daily Mail.

'Imala sam seksualnu aferu s kolegom s posla koja je trajala dvije godine. On je bio oženjen, ali mislila sam da je taj odnos više od samog seksa. Nakon što sam prekinula s njim, ostavio je svoju suprugu zbog mlađe žene, a ne zbog mene', ispričala je jedna djevojka.

'Imala sam aferu s oženjenim muškarcem koja je trajala godinu dana. Prošli mjesec prekinuo je odnose sa mnom jer obnavlja svoje zavjete. Sada mu se bojim priznati da sam trudna već dva mjeseca i da ću zadržati dijete', podijelila je svoju priču jedna žena.

'Prekinula sam odnose sa svojim ljubavnikom pa je on poslao fotografije i videe nas kako se seksamo mom suprugu', glasila je jedna priča.

Jedna žena podijelila je da je ona majka i kućanica te da je imala aferu s jednom ženom koja ja trajala dvije godine.

Nakon što je njezina ljubavnica prekinula njihov odnos, osjeća se usamljeno i shrvano.

'Imao sam aferu sa suprugom svog prijatelja. Morali smo prekinuti naše odnose kada je zatrudnjela i otišla na abortus. Sada se pravimo da se nikada ništa nije dogodilo', ispričao je jedan muškarac. 

'Imala sam aferu sa svojim šefom. Bilo je jako napeto, ali nakon što smo se zaljubili jedno u drugo, prekinuli smo naše odnose jer smo se prepali. On se na kraju preselio u drugu tvrtku', rekla je jedna djevojka.

'Imao sam aferu s udanom ženom prije nekoliko godina i ona je na kraju tražila rastavu od svog supruga. Ne bih toliko brinuo da to nisu najbolji prijatelji mojih roditelja. On i moj tata još uvijek ne znaju da sam ja razlog njihovog prekida', iskreno je ispričao jedan muškarac. 

'Nakon što je moj oženjeni ljubavnik prekinuo naše odnose, rekla sam njegovoj supruzi o novoj ljubavnici koju ima', podijelila je jedna korisnica.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video