Vijesti / Životni stil

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Kako znati koliko kalorija trošimo i koliko unosimo?

VIDEO Kako znati koliko kalorija trošimo i koliko unosimo?
Fitness Studio FitLife

Vladajte situacijom, ako ne znate ovladati povremenu glad, kako ćete vladati nekim ozbiljnijim i izazovnijim životnim zadatkom?

Ako nemate pametan sportski sat koji bilježi koliko trošite i ne znate kako posložiti obroke, ja vam savjetujem da se poigrate i istražite, na internetu je puno tablica uz pomoću kojih ćete vrlo lako saznati, otprilike, koliko trošite kako bi mogli dalje izračunati i posložiti obroke.

Također, svaku namirnicu imate na googlu, nađite tablice na kojima piše koliko važnih vrijednosti sadrži kao i ukupnih kalorija (kcal). Primjer, na 100 grama, na 100 ml, a vi namirnice važite svježe (meso, jaja, povrće).

Možda se na početku čini malo zamorno, no, isplati se. Brzo ćete uhvatiti ritam i naučiti kako se hrani i kako sve konce čvrsto držati u svojim rukama. Nije to tako puno posla, svakodnevno par klikova i u mjesec dana postat ćete ekspert koji više neće gledati tablice jer ćete sve naučiti i znati.

Želite li smršaviti važno je ostati u deficitu, a ako pak želite dobiti na masi jasno je da je važno držati suficit. Na taj način, uz pravilnu i izbalansiranu prehranu, nikada nećete ispasti iz igre te se sigurno nećete nekontrolirano i naglo udebljati i postati depresivni.

Vladajte situacijom, ako ne znate ovladati povremenu glad, kako ćete vladati nekim ozbiljnijim i izazovnijim životnim zadatkom? Ne kukajte, ne plačite već reagirajte i poduzmite nešto.

Vaše je tijelo jedina kuća u kojoj živite, čuvajte to. 

Prije početka ovog glavnog djela treninga napravite zagrijavanje i na kraju istezanje.

Ovo je jedan kratki set za aktivaciju mišića cijeloga tijela. 

*rameni most + potisak
*naizmjenični iskorak prema naprijed + čučanj
*veslanje bučicama u položaju pretklona trupa
*rameni potisak + ekstenzija tricepsa

Rad/odmor 45:15 sekundi x 5 serija

picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video