Vijesti / Životni stil

NOVO ISTRAŽIVANJE

Vođenje ljubavi na prvom spoju? Dok žene u dvadesetima puno razmišljaju, starije od 30 pristaju na njega

Vođenje ljubavi na prvom spoju? Dok žene u dvadesetima puno razmišljaju, starije od 30 pristaju na njega
Ilustracija

Kada je pravo vrijeme za seks, teško je reći. Neki ljudi odlučuju se za to već na prvom spoju, dok neki vole čekati. Ipak, u toj odluci bitan faktor su godine.

Jedno istraživanje britanskog portala datewithmate.com, provedeno je na 1171 slobodnih žena, a otkrilo je da bi trećina žena koje su starije od 30 godina pristale na seks na prvom spoju, dok one u dvadesetima puno razmišljaju. Kako prenosi Daily Mail, one bi radije pričekale do trećeg spoja.

Samo 12 posto žena u dobi od 24 do 27 pristalo bi spavati s osobom već na prvom susretu, a više od 53 posto čekalo bi da prođe još koje druženje. 

Tri četvrtine smatraju da je seks jako bitan faktor u vezi, a 86 posto priznaje da su se za pronalaženje partnera odlučile na opciju interneta i raznih aplikacija, nadajući se da će uskoro pronaći onog pravog. 

Osnivač portala koji je proveo istraživanje, Luke Pomaro, zaključuje: 'Hoćete li spavati s nekim odmah na prvom spoju ili ćete čekati ovisi isključivo o vama. To je potpuno individualna odluka, ali upozoravamo da, kada god to odlučite napraviti, koristite zaštitu.'

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!