Vijesti / Životni stil

SVAKI PUT KAO NOVA

Stručnjaci za čišćenje otkrivaju: Slijedite ove korake i kada će uvijek blistati

Stručnjaci za čišćenje otkrivaju: Slijedite ove korake i kada će uvijek blistati
Ilustracija

Treba vam samo pet minuta svaki dan kako bi kada bila čista i sjajna.

Često ostavljamo neke zahtjevnije kućanske poslove za vikend, kada imamo više vremena, ali onda provedemo pola dana ribajući razne površine i predmete kao što je kada.

Stručnjaci otkrivaju da je održavanje iste čistom jednostavnije nego što mislite. Samo slijedite njihove korake i trikove i vaša kada će uvijek biti blistava.

Uzmite prvo neko jače sredstvo i operite kadu. Isperite s puno vode, preporučuje se topla, jer ulja koja se skidaju s naše kože dok se tuširamo, stvaraju razne bakterije, otkrila je za Martha Stewart portal vlasnica servisa za čišćenje, Elena Ledoux. Ne zaboravite osušiti kadu. Uzmite pamučnu krpu i dobro obrišite kako biste postigli sjaj.

Kako bi prostor za tuširanje izgledao što urednije, pospremite bočice za šamponima i gelovima tako da budu uredne. One koje ne koristite često, bacite ili spremite u ormar. Također, na površini kade često se skupi puno prašine, a što je manje proizvoda vani to će vam biti lakše svaki dan malo prebrisati ili isprati tušem. 

Pribor za čišćenje držite blizu kade kako biste svaki dan što prije obavili posao. Puno je jednostavnije da svaki dan uložite pet minuta vremena i isperete prašinu i ulja s kade, nego da provedete pola vikenda ribajući.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video