Vijesti / Životni stil

ČAK I TIJEKOM KARANTENE

Istraživanje pokazalo: Gotovo 50 posto žena partner prevario tijekom pandemije

Istraživanje pokazalo: Gotovo 50 posto žena partner prevario tijekom pandemije
Ilustracija

Mnogi su u teškom razdoblju utjehu pronašli u aplikacijama i stranicama za spojeve.

Možda se čini nemoguće prevariti partnera dok je određena karantena i sve mjere sigurnosti, ali novo istraživanje pokazalo je da čak ni ova situacija nije spriječila ljude da budu nevjerni. Stranica dating.com provela je anketu na 2000 ljudi, a pitanje je bilo jesu li bili prevareni u razdoblju od ožujka do danas.

Rezultat je iznenadio sve - čak 55 posto odgovorilo je potvrdno! Od toga je 45 posto žena i tek 15 posto muškaraca. Njihova djeca su im najveći motiv zašto su odlučili učiti i investirati, ne bi li im osigurali izvjesniju budućnost.

Razlozi prevare nisu iznenađujući: jedna trećina kaže da je prevarena jer je partner osjetio ponovne iskre s bivšim, odnosno bivšom, a 20 posto reklo je da se ista stvar dogodila samo s nekom novom osobom.

Maria Sullivan, potpredsjednica dating.com rekla je da je karantena bila odličan test za sve parove - neki su učvrstili odnos i još bolje se upoznali, dok su neki shvatili da baš i nisu jedno za drugo, prenosi Insider.

Istraživanja su pokazala da su se mnogi okrenuli upravo aplikacijama i stranicama za upoznavanje ljudi tijekom ovog teškog razdoblja.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video