Vijesti / Životni stil

pažljivo

Manikerka otkriva: Ugradnja noktiju neće ih oštetiti, ali jedna druga stvar itekako hoće

Manikerka otkriva: Ugradnja noktiju neće ih oštetiti, ali jedna druga stvar itekako hoće
Ilustracija

Ova poznata manikerka uređuje nokte Kim Kardashian, Rite Ore i Kylie Jenner.

Sve više žena, bez obzira na kvalitetu prirodnih noktiju, odlazi na ugradnju gelom ili trajni lak. Ovaj tretman brzo je gotov, a idućih 3 do 4 tjedna ne morate uopće brinuti o lakiranju, skidanju laka, manikuri...

Ipak, neke vole napraviti pauzu od odlaska u salon kako bi oporavile svoje nokte, uvjerene da će ih često korištenje UV lampe i raznih kemikalija uništiti.

Manikerka Britney Tokyo koja ima više od 125 000 pratitelja na Instagramu, otkrila je da ta teorija nije točna. Manikura kao takva neće uništiti nokte, ali jedna druga stvar itekako da.

'Lakiranje, ugradnja gela, trajni lak... Ništa od toga neće uništiti nokte kao što će to napraviti pogrešno skidanje svega navedenoga. Uvijek govorim mušterijama da ne trgaju gel s nokta ili još gore, odlijepe trajni lak - same kod kuće. Prirodni nokti se na taj način jako uništavaju', tvrdi Britney koja uređuje nokte poznatim osobama poput Rite Ore i Kim Kardashian.

Savjetuje žene da trajni lak skidaju sljedećom metodom.

Uzmite malo aluminijske folije, blazinice i aceton. Blazinice natopite acetonom, prislonite na nokat i sve učvrstite folijom. Držite tako otprilike 15 minuta. Trajni lak bi se trebao otopiti i guliti. Gel skidajte isključivo u salonu kod stručne osobe, prenosi The Sun.

'Također, nemojte gristi nokte', napominje Britney.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video