Vijesti / Životni stil

dermalni fileri

Povećanje usana filerima u Centru za estetsku medicinu i kirurgiju Medikol

Povećanje usana filerima u Centru za estetsku medicinu i kirurgiju Medikol
Medikol

U Centru za estetsku medicinu i kirurgiju Medikol, na čelu kojeg je renomirana stručnjakinja dr. Irijana Rajković, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, bezbolnim tretmanom visokokvalitetnim dermalnim filerima vratit ćete onaj željeni izgled svojim usnama

Koža je naš najveći organ. Iako ima zadivljujuću moć regeneracije, izložena je mnogim faktorima poput sunca, grubog vremena i loših osobnih navika, koji pospješuju njeno starenje. Kako će koža stariti ovisi i o našim životnim navikama, stilu života, prehrani i nasljednim osobinama.  

Što uzrokuje brzo starenje kože?

Kako godine prolaze, možemo uočiti kako na nekim dijelovima tijela koža ranije pokazuje znakove starenja, a najčešće je to baš tamo gdje ne želimo - na našem licu.

Koža lica daleko je više izložena lošim faktorima koji pospješuju njeno starenje i usporavaju regeneraciju. Primarni faktori starenja kože lica i stvaranja bora su izloženost suncu te nekvalitetnom zraku i gubitak masnog tkiva koje se prirodno nalazi između kože i mišića. U dodatne elemente starenja kože ubrajamo i stres, svakodnevnu mimiku lica i pretilost. 

Pušenje i bore - ruka pod ruku

Pušite li, ubrzavate starenje usana, uzrokujući boer. Među najvećim faktorima je nikotin koji se nalazi u cigareti. Nikotin uzorkuje skvrčavanje i sužavanje krvnih žila što usporava cirkulaciju usana i smanjen dotok prijeko potrebnog kisika u zdravih nutrijenata do kože usana što dovodi do preranog stvaranja “pušačkih” bora. Smanjena cirkulacija usana i nikotin mogu dovesti i do tamnjenja melanina u usnama i desnima što dovodi do nejednolike pigmentacije tog područja. 

Usne kao dobna karta

Najnježniji dio našeg lica su usne, pa je za očekivati da će one prve pokazivati znakove starenja. 

Promjene koje možemo očekivati nisu ugodne nikome, no ipak su prirodne promjene kojima ne možemo pobjeći:

• Grublja koža

• Obješenost usana 

• Gubitak punoće usana

• Gubitak boje usana

• Veća osjetljivost usana

• Boranje usana

Što su gore navedeni elementi jači, to starije izgledamo. Izgled naših usana ne samo da otkriva našu dob, nego nas može i znatno više postarati nego to sami sebi želimo priznati.

Vraćanje u formu

Ružem možemo trenutno prikriti samo neke od ovih izdajica, no takvim pokušajima ponekad možemo i prenaglasiti ono što u svakom slučaju želimo sakriti od vlastitog i drugih pogleda. Srećom postoji daleko bolje, neinvazivno rješenje koje doslovno vraća osmijeh na lice i pomaže da ponovo izgledamo kako smo izgledali prije desetak godina.

Tretman dermalnim filerima

U Centru za estetsku medicinu i kirurgiju Medikol, na čelu kojeg je renomirana stručnjakinja dr. Irijana Rajković, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, bezbolnim tretmanom visokokvalitetnim dermalnim filerima vratit ćete onaj željeni izgled svojim usnama. Dermalni fileri maksimalno podižu estetiku lica, a aplikacijom na usne oštećene dobi nećete samo osvježiti umorne usne već ćete dobiti:

• Hidrataciju usana

• Revitalizaciju usana

• Vraćanje prirodnog volumena usana

• Suptilno jačanje kontura

• Povećanje usana

Za koga je tretman dermalnim filerima?

Na tretman mogu doći osobe (žene i muškarci) koji žele pomladiti i poboljšati izgled svojih usana. Najčešći korisnici tretmana upravo su zrele osobe koje drže do svoje vanjštine i ne žele se predati opakom zubu vremena.

Pogledajmo to ovako: Biste li radije da Vas, kad se uredite najbolje što možete, netko (bilo muško ili žensko, staro ili mlado) prokomentira:

A. Vidi one babe što se ulickala

ili

B. Vidi onu ženu kako odlično izgleda

Sad kad znate da Vas doslovno jedan tretman dijeli od opcije A do opcije B, jedino što trebate napraviti je rezervirati termin kod dr. Rajković.  

Za pregled i konzultacije kod dr Irijane Rajković naručite se na 091 45 94 700 ili putem maila [email protected].  Sve dodatne informacije www. https://www.dr-rajkovic.hr/Irijana Rajković, dr.med. specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije

Voditeljica Centra za estetsku medicinu Medikol

Adresa: Franca Prešerna 13, Čakovec

Dragutina Mandla 7, Zagreb

tel: 091 45 94 700

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video