Vijesti / Životni stil

zapitajte se

Ako vas je partner počeo ignorirati odjednom, ovo su mogući razlozi

Ako vas je partner počeo ignorirati odjednom, ovo su mogući razlozi
Ilustracija

Razmislite dobro, ako je pokazao neki od ovih znakova, je li on uopće partner za vas.

Nerijetko se u vezi, pogotovo kada duže traje, dogodi da jedna strana počne ignorirati drugu, bez objašnjenja što se dogodilo - i to češće rade muškarci. Ženama se tada pojavi bezbroj upitnika iznad glave i ne mogu prestati razbijati glavu pitanjem što su krivo napravile.

Your Tango otkriva da postoji nekoliko potencijalnih razloga, pa ako se ikada nađete u takvoj situaciji dobro razmislite o sljedećim stvarima.

Osjetio je da ste vi više zainteresirani od njega...

Ponekad, kada muškarci počnu primjećivati da je žena poludjela za njima gube interes i ne žele biti u takvom odnosu. Oni ne žele da vi mijenjate svoju rutinu kako biste mu ugodili, a ni vi to ne biste trebali raditi zbog sebe. Nemojte si dozvoliti da vaš raspored ovisi o njegovom raspoloženju. Osim toga, ponekad se muškarci ne mogu nositi s vašim osjećajima, pogotovo kada su oni intenzivni.

 ...Ili manje

Neki muškarci, čim osjete da žena nije pretjerano zainteresirana, bježe od nje. Ne žele sebe dovesti u situaciju da budu povrijeđeni ili ostavljeni, pa radije sami prekidaju. Znajte da u ovakvoj situaciji uvijek možete popraviti stvari - jednostavno se malo više potrudite i pokažite mu više interesa. 

Ne želi se svađati, pa mu je lakše ignorirati

Muškarci jako teško ulaze u sukobe i rasprave sa ženama, a stručnjaci kažu da je to zato što žele izbjeći ženine suze koje im stvaraju grižnju savjet. Ako ste ga pitale što nije u redu i on ne želi otkriti, pustite. Dali ste mu priliku da kaže što ga muči, a ako to ne želi najbolje je da svatko krene svojim putem.

Postoji netko drugi

Dok neki muškarci svoju pažnju posvete samo jednoj ženi i izlaze s njom, drugi vole 'šarati' i biti s nekoliko žena istovremeno kako bi  istražili sve opcije. Kad se takvi odluče posvetiti samo jednoj ženi, vrlo vjerojatno će u potpunosti prekinuti kontakt sa svim drugima. Budući da karakter ne možete promijeniti, ono što možete učiniti je da kad primijetite da ne izlazi samo s vama reći mu da ste spremni izlaziti samo s jednom osobom i da se to očekuje i od njega ili se prilagoditi i vi onda izlazite s različitim muškarcima.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video