Vijesti / Životni stil

marko iz marčana

LJUBAV JE NA SELU Marko iz Marčana tražit će ljubav u popularnom showu

LJUBAV JE NA SELU Marko iz Marčana tražit će ljubav u popularnom showu
RTL

Sretno, Marko!

Deset farmera i jedna farmerica odlučili su prestati čekati da im ljubav dođe sama i potražiti srodnu dušu u 13. sezoni emisije 'Ljubav je na selu'. Nova sezona počinje 11. travnja.

S obzirom na to da je ova popularna emisija zaslužna za već 15 brakova, brojne veze i čak 18-ero djece, dali su svoje srce u prave ruke.

Među kandidatima je i Marko Punčec iz Marčana.

Marko je vrlo društvena osoba, po stuci mehaničar. Stalni je član dobrovoljnog vatrogasnog društva i njegovi su mu kolege kao druga obitelj, a posljednjih 20 godina pjeva u crkvenom zboru kao tenor. Nakon smrti oba roditelja nije se mogao brinuti za zemlju, pa ju je prepustio susjedima kojima sada pomaže s poslovima. Nikada nije imao ozbiljnu djevojku jer, kako kaže, jednostavno nije imao sreće. Upravo se zato i prijavio u emisiju jer želi pronaći dobru djevojku koja će mu pomoći izgraditi svoj život.

U potragu za boljom polovicom s kojom bi dijelili dobro i imali podršku kada je teško idu i Danijel Karabaić, Dragan Kežić, Ivica Džaja, Jure Salopek, Jurica  Živoder, Marijan Ceravac, Neven Landek, Zoran Mudri, Zoran Stričević i Rasema Vladetić. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video