Vijesti / Životni stil

isprobajte već danas

Od posteljine do kuhinjskih aparata: Ovaj kućanski proizvod očistit će sve bez muke!

Od posteljine do kuhinjskih aparata: Ovaj kućanski proizvod očistit će sve bez muke!
Ilustracija

Odličan je za čišćenje, poliranje i dezinfekciju, a može se koristiti na brojnim predmetima...

Čišćenje kućanstva može se olakšati raznim proizvodima koje već imate kod kuće, poput limuna i alkoholnog octa, ali jedna majka otkrila je neobičan proizvod koji joj pomaže da sve stvari u kući blistaju, od posteljina do kuhinjskih elemenata.

Naime, kako piše Daily MailCarolina McCauley na svom TikTok profilu objavila je video u kojem je pokazala kako napraviti učinkovito sredstvo za čišćenje od samo dva sastojka - vode i izopropilnog alkohola.

Proizvod je uobičajen i iznenađujuće svestran predmet za kućanstvo s više namjena, uključujući poliranje, dezinfekciju, čišćenje pa čak i uklanjanje mrlja.

Sredstvo za čišćenje tako se može koristiti kao učinkovit dezodorans za krevete i kauče. Sve što trebate napraviti je staviti ga u bocu s raspršivačem i pošpricati svoj namještaj. 

Također ga možete koristiti za čišćenje i poliranje kuhinjskih aparata od nehrđajućeg čelika, poput tostera i aparata za kavu, ali i mnogih stvari, kao što su rolete, umivaonik, nakit, računalni miš te tipkovnica. Osim toga odličan je za dezodoriranje cipela, uklanjanje tinte i mrlja trajnih markera, ali i ljepljivih ostataka.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video