Vijesti / Životni stil

brzo i lako

Jednostavni trikovi kako očistiti kadu da izgleda kao nova u svega nekoliko minuta

Jednostavni trikovi kako očistiti kadu da izgleda kao nova u svega nekoliko minuta
Ilustracija

Potrebna su vam samo tri proizvoda - soda bikarbona, ocat i deterdžent za pranje suđa...

Čišćenje kade posao je koji se mora raditi redovito, kako bi spriječili stvaranje plijesni, a jedna majka otkrila je odličan trik kako to napraviti na jednostavan način koristeći samo tri proizvoda - sodu bikarbonu, ocat i deterdžent za suđe.

Carolina McCauley na svom TikToku profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako očistiti kadu u nekoliko brzih koraka, a njezini savjeti oduševili su mnoge, kako piše Daily Mail.

Prvo što trebate napraviti je natopiti tri ručnika u ocat te ih staviti preko slavine kade kako biste uklonili sve neželjene klice i prljavštinu. Zatim stavite sodu bikarbonu u odvod te zalijte šalicom octa kako bi očistili odvod od ostataka.

Ocat je uobičajeni prirodni proizvod koji se koristi za ubijanje bakterija i dezinfekciju površina jer je izrađen od octene kiseline, dok soda bikarbona uzrokuje otapanje prljavštine i masti u vodi, a može se koristiti i za čišćenje raznih površina i odjeće.

Na kraju, stavite malo sode bikarbone po cijeloj površini kade te dodajte deterdžent za pranje suđa preko sode bikarbone pa mekanom spužvom izribajte kadu. Sve dobro isperite toplom vodom, pazeći da ne ostane sapuna ili pjene.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video