Vijesti / Životni stil

temelji dobre veze

Hrvati na Redditu otkrili što traže kod djevojaka: 'Da pokreće razgovor i ne visi na mobitelu'

Hrvati na Redditu otkrili što traže kod djevojaka: 'Da pokreće razgovor i ne visi na mobitelu'
Ilustracija

Čini se kako svi otprilike imaju jednake kriterije.

Pitate se koje to karakteristike naši muškarci traže u djevojkama? Otvorili su se na društvenoj mreži Reddit i bez zadrške rekli što očekuju od druge strane na spoju, koje karakterne osobine vole i što im je važno u ponašanju. 

Čini se, prema komentarima, da im je na prvom mjestu na popisu dobar i ugodan razgovor - koji će pokretati i djevojka. Ne vole, kažu, da ju se mora cijelo vrijeme zabavljati i izvlačiti riječi iz nje. Smeta ih i ako djevojka ne pita ništa o njima i njihovom životu. 

Također, jedna stvar na spoju je veliki 'red flag', a to je tipkanje po mobitelu. 'Kada uopće ne poseže za mobitelom tijekom dejta', kaže jedan. 

Vole i kada se djevojke iskreno smiju njihovim šalama i kada si 'kliknu' na području humora.

Javila se i jedna djevojka i rekla što bi generalno trebalo tražiti u drugoj osobi, neovisno o spolu:

'Osoba je normalna, s tobom priča o svemu, nije joj teško ni organizirati ni platiti nešto na dejtu. Ne misli odmah u startu da su svi tvoji hobiji glupi i da su svi tvoji frendovi glupi. Ako spomeneš nešto što voliš, tipa planinarenje, Star Wars i slično, ili će te izvesti na film ili neki događaj vezan uz to, ili ćeš za Božić dobiti privjesak ili nešto vezano uz to. P.S. ja sam žensko, pišem ovo za frajere, ali mislim da je primjenjivo na sve.'

Naglasili su mnogi da uvijek gledaju kako se djevojka odnosi prema drugim, nepoznatim ljudima, recimo konobarima, vozačima taksija, prodavačima u trgovinama... Ako je prema njima bezobrazna, to govori negativno o njoj.

'Obzirno ponašanje prema drugima i podređenima, interes prema onom što pričaš i sposobnost održavanja dijaloga. Točnost, želja da se podijeli račun', napisao je korisnik.

'Nekompliciranost i autentičnost od početka. To vjerojatno najviše cijenim. Zajedno s inteligencijom i zanimanjem za gluposti kao filozofija, povijest, geografija itd. jer bi mi bilo dosadno da ne mogu o tome pričati, ali to je više subjektivno. I da, mislim da je isto važno u vezi imati relativno slične vrijednosti.'

Mladići su pisali da vole i tu neku povezanost koju, ili imaš s nekim ili jednostavno nemaš, osjetiš to od početka.

'Kad imaš flow s nekom osobom, osjećaš kao da se već znate i razumijete.'

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video