Vijesti / Životni stil

zanimljivo

Stručnjakinja otkrila: Evo što poze za spavanje otkrivaju o seksualnom životu parova

Stručnjakinja otkrila: Evo što poze za spavanje otkrivaju o seksualnom životu parova
Ilustracija

Položaj za spavanje također može puno reći o tome u kakvom ste odnosu i kako se stvarno osjećate jedno prema drugome.

Jeste li se ikad pitali postoji li neko značenje iza načina na koji vi i vaš partner spavate noću? Ispostavilo se da položaj u kojem spavate zapravo može otkriti puno o vašem seksualnom životu, kako otkriva The Sun.

Položaj za spavanje također može puno reći o tome u kakvom ste odnosu i kako se stvarno osjećate jedno prema drugome. Naime, stručnjakinja za spavanje Anne Marie Boyan, otkrila je što položaji za spavanje stvarno govore o vašem seksualnom životu.

Zagrljeni

Ovo je vjerojatno najpoznatiji položaj za spavanje, a preferiraju ga parovi koji su zadovoljni sa svojim seksualnim životom. Ovaj položaj otkriva da se partneri međusobno osjećaju zaštitnički, imaju puno povjerenja te im je ugodno u vezi.

Dodiri leđima

U ovom položaju parovi spavaju jedno uz drugoga tako da im se kralježnice i stražnjice dodiruju, a otkriva da partneri imaju međusobno povezanost, ali u isto vrijeme cijene svoj prostor u krevetu.

'Vi ste ili par koji je već neko vrijeme zajedno i vrlo ste opušteni u međusobnom društvu ili novi par koji još nema razloga za nepovjerenje', objasnila je Anne.

Maženje

Ovdje parovi zaspu na leđima, gdje jedan partner spava s glavom na prsima drugog. Ovo se često vidi u obnovljenim ili novim vezama i znak je njegujućeg odnosa para koji se voli maziti i biti bliski.

'Osoba koja spava na leđima pokazuje da štiti partnera i obično je puna samopouzdanja, dok je osoba koja nasloni glavu na partnerova prsa obično neovisna, ali cijeni ljubav svog partnera', tvrdi stručnjakinja.

Spavanje na trbuhu

Spavanje na trbuhu, ako oba partnera to čine, nije znak intimnosti jer se niti jedan dio tijela ne dodiruje. Anne je rekla da je spavanje na trbuhu također znak zaštite prednjeg dijela tijela, pa bi to moglo ukazivati ​​na ranjivost, nedostatak kontrole ili anksioznost te da postoji nedostatak seksualnog povjerenja u vezi.

Čvor koji se raspetljava

U ovom položaju parovi zaspu dodirujući, ali se razmaknu prema vlastitoj strani kreveta kako noć odmiče. To znači intimnost i neovisnost te ga preferiraju parovi koji su dulje vrijeme zajedno i koji se osjećaju iznimno ugodno u društvu partnera.

Ljubitelji slobode

'Ljubitelji slobode' je položaj gdje je par leđa uz leđa, ali se ne dodiruju.

'Ovo ukazuje na sigurnost i povezanost te da svaka osoba uživa u svojoj neovisnosti, ali voli ponovno povezivanje kako bi podijelila svoj dan jedno s drugim. To je sasvim uobičajena pozicija za dugotrajne parove.'

Isprepleteni

U ovoj poziciji parovi zaspu isprepleteni jedno drugome, a to znači da ne možete podnijeti da budete odvojeni jedno od drugog i ukazujete na intimnost i ovisnost, što obično vide parovi u vrlo novim vezama.

Kradljivac prostora

Ovaj položaj događa se kada se jedan partner raširi i preuzme gotovo cijeli krevet. Prema stručnjakinji, to bi mogao biti znak dominacije u vezi i da je druga osoba pomalo submisivna. Ovisi sve i o poziciji glave - osoba koja je bliže uzglavlju krevet je sigurnija i samopouzdanija u vezi, a ako su oba partnera na istoj visini, onda su jednaki.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video