Vijesti / Životni stil

OTKRIVA ZALJUBLJENICA U ČIŠĆENJE

Jeste li znali da dječje ulje za kožu možete koristiti i za čišćenje? Saznajte za koje površine je sigurno

Jeste li znali da dječje ulje za kožu možete koristiti i za čišćenje? Saznajte za koje površine je sigurno
Ilustracija

Da površina ne ostane ljepljiva, višak ulja prije trljanja uklonite kuhinjskom krpom krpom od mikrovlakana, savjetovala je TikTokerica.

TikTok korisnica @mrsjohalshome često na svom profilu dijeli razne savjete za čišćenje i održavanje doma, a nedavno je pratiteljima objasnila i za što se sve u kućanstvu može koristiti ulje za njegu dječje kože.

- Stalno ga koristim u kućanstvu! - rekla je i pokazala prvo kako samo s kapi ulja premazuje kožnu jaknu.

- Možete ga koristiti i za poliranje vrata hladnjaka i zamrzivača - dodala je, a s njim, kaže, polira čak i svijećnjake.

Naime dječje je ulje, kaže ona, odlično kao sredstvo za čišćenje svih površina od nehrđajućeg čelika, a posebno će se sjajiti ako ga po njima utrljate kružnim pokretima.

Prije operacije koljena isprobajte jedan trik koji će otkloniti bol u koljenu i ponovo vas pokrenuti

- Da površina ne ostane ljepljiva, prije trljanja uklonite višak ulja kuhinjskom krpom ili krpom od mikrovlakana - savjetovala je TikTokerica.

Otkad je objavljen, njen je video prikupio oko 2.000 lajkova i nekoliko desetaka komentara.

Jedna je korisnica tako pitala može li ulje za kožu koristiti i za prozore, no mrsjohalshome je odgovorila da to ne preporučuje jer bi se previše razmazalo po staklu. Umjesto toga, kaže, za pranje prozora je najbolje koristiti deterdžent za pranje suđa i malo vode.

- Ne čini li vam ulje i ove površine masnima? - pitala je druga, a autorica je odgovorila da niti jedan materijal na kojem je koristila ulje nije od njega imao masni trag jer stavi samo kap.

- Ja takvo ulje koristim i na radijatorima jer im daje prekrasan sjaj! - otkrila je jedna pratiteljica.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video