Vijesti / Životni stil

iskreno otkrila

Mama troje djece ispričala: 'Moja djeca ne cijene božićne darove! Ignorirat ću njihove želje i dobit će samo sitnicu'

Mama troje djece ispričala: 'Moja djeca ne cijene božićne darove! Ignorirat ću njihove želje i dobit će samo sitnicu'
Ilustracija

Obično u ovo doba godine 'poludim' i kupujem djeci gomilu poklona za Božić i uvijek imaju sve što žele i više od toga, rekla je.

Jedna se mama nedavno na portalu Mumsnet požalila kako je, iako je Božić između ostalog i vrijeme darivanja, umorna od 'bacanja novca' na darove za svoje troje djece koja to ne cijene, pa je ove godine odlučila ignorirati većinu stvari s njihovih lista želja i svakome pokloniti neku sitnicu.

- Obično u ovo doba godine 'poludim' i kupujem djeci gomilu poklona za Božić. Uvijek imaju sve što žele i više od toga - rekla je priznajući da su joj djeca zbog toga razmažena.

Njezina djeca, kaže, imaju deset, devet i šest godina i svi još vjeruju u Djeda Mraza, pa ni ne shvaćaju odakle im pokloni, no njoj je glupo opet baciti nove igračke u ormar znajući da se oni nikad s njima neće igrati.

Druge su se korisnice portala složile da mama ne bi trebala trošiti na stvari od kojih djeca neće imati nikakve koristi ni užitka.

- Zašto biste htjeli kupiti više za djecu koja ništa ne cijene? Ove godine se pobrinite da nauče tu lekciju - napisala joj je jedna i dodala kako bi bilo dobro da skupa s njima odabere neke poklone za djecu koja su u nepovoljnijem položaju i objasni im koliko su sretni.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video