Vijesti / Životni stil

'TIHI UBOJICA'

Mislila je da ju bole leđa od novog madraca, a onda je krenula na pretrage...

Mislila je da ju bole leđa od novog madraca, a onda je krenula na pretrage...
Ilustracija / Pixabay

Dijagnoza ju je užasnula.

Gemma Brown (30) iz Derbyja imala je 26 godina kada su je svakodnevno počela boljeti leđa, a sve je pripisivala novom madracu od memorijske pjene koji su ona i partner Michael kupili kada su se uselili u zajednički dom. Mislila je da se samo treba naviknuti na novu podlogu za spavanje, ali bol se pogoršavala, a nisu pomagale ni tablete za ublažavanje iste. 

Nakon dugog nagovaranja od strane majke, Gemma je posjetila liječnika i krenula na pretrage. U rujnu 2017. godine stigle su vijesti koje su ju šokirale - Gemma je bolovala od rijetkog oblika raka vrata maternice. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Bila sam šokirana... Rekli su mi da ne mogu imati djecu, to mi je slomilo srce i plašila sam se kako će se Michael osjećati. Rekla sam mu da me ostavi, osjećala sam se krivom što mu ne mogu roditi djecu. Ipak, on je bio nevjerojatan. Ostao je uz mene..."

Gemma je prošla 5 krugova kemoterapije, 25 krugova radioterapije i 2 tretmana brahiterapije, a cijelo iskustvo bilo je, opisuje za The Sun, užasno. 

"Moji roditelji i partner čekali bi me na hodniku odjela, pa su mogli čuti moje vriske... Kemoterapija je bila grozno iskustvo."  

Iako je liječenje bilo uspješno, ostale su posljedice - sa samo 27 godina prošla je kroz menopauzu, a dan danas osjeća bolove u donjem dijelu trbuha kada joj je pun mjehur. 

"Bez obzira na sve to, sretna sam što sam živa", kaže. Svoju priču dijeli jer želi osvijestiti ljude da ne čekaju predugo s pretragama i ženama poručuje da redovito rade papa test i ginekološki pregled. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video