Vijesti / Životni stil

KORISNO

Stručnjakinja otkrila odličan trik za čišćenje kućanskih uređaja: Treba vam jedan neobičan proizvod

Stručnjakinja otkrila odličan trik za čišćenje kućanskih uređaja: Treba vam jedan neobičan proizvod
Ilustracija

Svatko treba u svom ormariću za proizvode za čišćenje imati bočicu dječjeg ulja jer ima puno više koristi u kućanstvu nego što mislite.

Stručnjakinja za čišćenje podijelila je odličan trik pomoću kojeg će kućanski uređaji uvijek izgledati sjajno i novo. Carla, koja je na društvenim mrežama poznata pod imenom Charla’sCleaningHacks, otkrila je kako svatko treba u svom ormariću za proizvode za čišćenje imati bočicu dječjeg ulja jer ima puno više koristi u kućanstvu nego što mislite.

Charla zatim pokazuje kako dječje ulje može pomoći da čelik zasja u njezinu domu, kako prenosi The Sun. Ona nanosi dječje ulje na ručke i vrata hladnjaka, stolove, kvake, toster i ručku kuhala za čaj, odnosno sve predmete koji su izrađeni od čelika i tako ih održava čistim i sjajnim.

Charla je na svojoj stranici objavila pregršt videozapisa u kojima dijeli svoj kućni trik s uljem za bebe. U drugom videu nanosi dječje ulje na krpu i čisti štednjak, pribor za jelo, pa čak i napu iznad pećnice. Ona također kako se ulje može koristiti za uklanjanje otisaka prstiju i vodenih tragova.

Njezini videi brzo su oduševili brojne korisnike društvenih mreža, a mnogi su priznali kako jedva čekaju isprobati jednostavan trik. "Hvala vam! Danas sam nasumično pronašao bocu ovoga, sada znam što mogu učiniti s tim", komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Volim baby ulje. Koristila sam ga za čišćenje i stvarno je super!”

Najnovije

Reci što misliš!