Vijesti / Životni stil

ultimatum u vezi

'Suprug mi je postavio ultimatum - više seksa ili rastava... Što da napravim?'

'Suprug mi je postavio ultimatum - više seksa ili rastava... Što da napravim?'
Ilustracija

Kondiciju održava šećući pse, ali njezin muž nikada ne dolazi s njom pa sada misli da ima aferu, ali to je potpuna besmislica.

–Osim ako ne spavam s njim, moj muž kaže da je vrijeme za rastavu, ali istina je da to ovih dana jednostavno ne želim. Opsjednut je seksom i samo o tome priča, ali menopauza mi je stvarno srušila libido i često me tjera da izvadim kalendar da mu kažem kada ću biti slobodna za vođenje ljubavi. Ako se tada predomislim, on se naljuti – napisala je jedna žena za The Sun.

Ima 56 godina, a njezin suprug 59. Kondiciju održava šećući pse, ali njezin muž nikada ne dolazi s njom pa sada misli da ima aferu, ali to je potpuna besmislica. Rekla mu je da nekoliko njezinih prijateljica više nema seks, ali on misli da su svi u njihovim godinama za to. I dalje ga voli, ali to više nije nešto što je zanima.

– Ne biste trebali biti prisiljeni učiniti nešto seksualno što ne želite. Ali ako vaš libido pati, možda ćete moći dobiti pomoć da ga vratite. Razgovarajte sa svojim liječnikom opće prakse. Oboje ste još dovoljno mladi da uživate u seksu. Recite mužu da je njegov ultimatum uznemirujući i da morate pronaći kompromis. Senzualna masaža može mu pomoći da uživa u intimi bez potrebe za seksom – odgovorila mu je Deidre.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video