Vijesti / Životni stil

brak i veze

'U braku sam već 6 godina i volim svog supruga, ali me jako privlače drugi muškarci'

'U braku sam već 6 godina i volim svog supruga, ali me jako privlače drugi muškarci'
Ilustracija

Ne zna treba li to priznati svom mužu ili ne.

– Žena sam u 30-ima, u braku sam šest godina i sa suprugom imam dijete od četiri godine. Moj problem je što sam nedavno primijetila da me jako privlače drugi muškarci koje viđam kad sam vani. Uhvatim se kako često gledam druge tipove i sada počinjem paničariti da nešto nije u redu s mojim brakom – napisala je jedna žena za Mirror.

Ne zna treba li to priznati svom mužu ili ne. Uvijek je bila sretna što imaju dobar odnos i što ga voli, ali je to ne sprječava da gleda druge muškarce dok je vani i razmišlja kako bi izgledalo da je s njima umjesto sa svojim suprugom.

– Mislim da je potpuno prirodno gledati ljude koji su vam privlačni, bez obzira jeste li u vezi ili ne. Međutim, ako vašem mužu postane stvarno očito da to radite, onda to nije dobro jer će se početi osjećati nesigurno u vezi. Mislim da mu ne morate reći. Samo budite iskreni prema sebi o tome kako se stvarno osjećate u vezi s brakom. Ako vam je dosadno, sada je vrijeme da učinite nešto po tom pitanju. Pogledajte kako svoj odnos s mužem možete učiniti uzbudljivijim umjesto da tražite uzbuđenja izvan braka – odgovorila joj je Coleen Nolan.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video