Vijesti / Životni stil

NITKO NE ZNA PRAVILO

Kreatori igre UNO izazvali raspravu: 'Ne možete slagati karte za izvlačenje jednu na drugu!'

Kreatori igre UNO izazvali raspravu: 'Ne možete slagati karte za izvlačenje jednu na drugu!'
Ilustracija

Igrati +4 kartu je često izdaja među prijateljima, to je neoprostivo i osudit će vas na posebno mjesto u paklu...

Kreatori popularne kartaške igre Uno žele da znate da slaganje +4 i +2 karata nije nešto što vam je dopušteno, ali, kako piše Unilad, postoji način da se izvučete iz izvlačenja ako imate pravu kartu u ruci.

Igrati +4 kartu je često izdaja među prijateljima, to je neoprostivo i osudit će vas na posebno mjesto u paklu. Za mnoge igrače koji iznenada otkriju da su izdani jedini način da zaobiđu pateći od strahovite +4 ili +2 karte je da krenu slagati karte, što znači da igraju još jednu + kartu kako bi teret prenijeli na sljedećeg igrača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

To može dovesti do toga da kazna za preuzimanje dosegne suludu razinu jer sve više i više igrača gomila +2 i +4 karte kako bi se izmigoljili da ne pokupe skoro polovicu Uno špila, ali sami kreatori igre su rekli da to nije u pravilima . Kažu da ako vas pogodi +4 karta, morate primiti svoju kaznu i pokupiti te četiri karte, čak i ako hrpa Uno igrača ima slaganje kao kućno pravilo koje koriste godinama. Kreatori su bili vrlo jasni u tome da vam nije dopušteno slagati + karte, dok je mnogo obožavatelja bilo jednako složni u tome da su oni možda napravili igru, ali je igraju pogrešno. Međutim, Uno je pojasnio da je jedna stvar koju igrači mogu učiniti ako dobiju kartu +2 da odigraju kartu zabrane iste boje, što će vam omogućiti da prođete svoj red bez podizanja i gurnete kaznu sljedećem igraču. Za mnoge igrače ovo je u osnovi novo pravilo, a fanovi su podijeljeni oko toga je li to doista bolji način igranja od dopuštanja svima oko stola da slažu + karte dok ih neka nesretna osoba ne mora pokupiti. Kad razmislite, nije li mnogo zabavnije vidjeti koliko visoko možete složiti hrpu dok se neizbježno ne sruši na jednog od igrača?

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video