Vijesti / Životni stil

DOBRO PROVJERITE

Pripazite da ovi predmeti ne završe u perilici rublja jer ju mogu oštetiti, kažu stručnjaci

Pripazite da ovi predmeti ne završe u perilici rublja jer ju mogu oštetiti, kažu stručnjaci
Ilustracija

Nekada nam u džepovima odjeće ostanu neki predmeti za koje mislimo da su bezazleni, no zapravo mogu napraviti velikih problema u perilici...

Kada stavljate stvari u perilicu, ponekad je lako zaboraviti da se neke stvari tamo nikako ne smiju stavljati. Često samo želimo što prije ubaciti rublje i završiti s tim zadatkom, da ponekad jednostavno ubacimo sve i nadamo se najboljem. Stručnjaci iz AO-a u Tik Tok videu su istaknuli pet predmeta koje obavezno trebate izvaditi iz džepova sljedeći put kada stavljate odjeću na pranje, jer bi mogli oštetiti vaš uređaj.

Kako piše Mirror, prva stvar koji obavezno morate ukloniti iz džepova odjeće prije nego što ju stavite na pranje su razne ukosnice za kosu jer mogu uzrokovati probleme. Također, pobrinite se da iz džepova uvijek izvadite sav sitniš jer on također nikako nije dobar za perilicu.  Još jedna stvar koja ne smije ući u perilicu su papirnate maramice. Ovo je posebno važno ako perete nešto što ste tek kupili, a došlo je s papirom omotanim na skrivenim mjestima, pa na to pripazite. Osim papira, u perilici se ne bi trebale naći niti plastične vrećice, jer mogu oštetiti stvari u perilici i raspasti se.

Posljednji predmet koji se često nalazi u perilicama rublja mogao bi vas iznenaditi, a to su - čavli i vijci. Poprilično je razumljivo zašto to nikada ne bi trebalo biti u perilici. Osim što mogu oštetiti uređaj, mogu oštetiti i drugu odjeću koju ste stavili na pranje.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video