Vijesti / Životni stil

SAVJETUJE MAMA NA INSTAGRAMU

Jednostavan trik kako osvježiti jastuk na kojem spavate – bez pranja u perilici

Jednostavan trik kako osvježiti jastuk na kojem spavate – bez pranja u perilici
Ilustracija

Eksplozija vrućeg zraka u sušilici rublja osvježit će jastuk jer je će visoka temperatura u samo 20 minuta ubiti sve bakterije, napisala je ova mama na Instagramu...

Jastuci se brzo prljaju bez obzira na zaštitu koju pruža jastučnica jer i do njih dođu prašina, znoj i grinje, a u perilici rublja ne bi ih trebalo često prati jer se većina punjenja tako uništava. Instagram korisnica Lynsey Queen of Clean pokazala je zato u svom videu kako njeni jastuci i bez pranja dugo ostaju čisti i izgledaju kao novi.

– Eksplozija vrućeg zraka u sušilici rublja osvježit će vaš jastuk jer će visoka temperatura u samo 20 minuta ubiti sve bakterije – napisala je na Instagramu.

Iako njen savjet vrijedi za većinu jastuka, Lynsey upozorava da u sušilicu ne stavljate jastuke od memorijske pjene.

Ova mama troje djece i zaljubljenica u čišćenje predlaže i da jastuk promijenite barem jednom u dvije godine. "Ako vam više ne nudi potporu i kvrgav je, vjerojatno trebate novi", kaže ona i savjetuje brzi test: jednostavno preklopite jastuk na pola i ako se ne vrati u prvobitno stanje, vrijeme je za kupnju novog. "Odlično, hvala vam što stalno s nama dijelite svoje savjete", napisala je jedna od nekoliko tisuća pratiteljica, a većina je rekla da će ovo i sama isprobati, prenosi The Sun.

Najnovije

Reci što misliš!