Vijesti / Životni stil

veza

'Sestrična me primila u svoj dom kad mi je trebalo, a onda sam spavala s njezinim dečkom'

'Sestrična me primila u svoj dom kad mi je trebalo, a onda sam spavala s njezinim dečkom'
Ilustracija / Pixabay

Njezina sestrična živi sa svojim dečkom, kojeg poznaje još od studija.

–Moja ljubazna sestrična mi je velikodušno ponudila mjesto za život. Ali kad mi je rekla "što je moje, to je i tvoje", sigurna sam da nije mislila na svog dečka. Ja imam 24, ona 32, a njezin dečko 35 godina. Zadnje dvije godine živim sa svojim dečkom, ali u ožujku je iznenada zaključio da naša veza više nije ono što je želio i prekinuo je sa mnom, a moja sestrična ponudila joj je slobodnu sobu – napisala je jedna djevojka za The Sun.

Njezina sestrična živi sa svojim dečkom, kojeg poznaje još od studija. On je divan dečko i bio joj je od velike pomoći u posljednjih nekoliko mjeseci, pomažući joj da premjesti posljednje komade namještaja iz stana. No, prošli mjesec, kad je njezina sestrična bila odsutna preko vikenda, stvari su izmakle kontroli.

– Nitko od nas nije imao nikakve planove, pa smo odlučili uzeti hranu za van i pogledati film. Dogovorili smo se za glupi romcom, koji me doveo do suza. Bilo mu je smiješno i privukao me u zagrljaj. Nakon nekoliko minuta sam se smirila, ali nijedno od nas se nije povuklo. Ne znam tko je koga prvi poljubio, ali mislim da je bilo obostrano. Oboje smo se povukli, znajući da ono što radimo nije u redu, ali kao da je između nas postojala neka magnetska privlačnost. Na kraju smo imali seks. Bilo je nevjerojatno. Bila sam samo s jednim, prilično neiskusnim tipom, pa je bilo uzbudljivo biti s nekim tko točno zna što treba učiniti da se osjećam dobro – nastavio je.

Od tada se to više nije dogodilo i oboje su se složili da to neće ponoviti, ali ona ne može prestati misliti na njega. Misli da je razvila osjećaje prema njemu pa se pita treba li mu reći istinu i vidjeti osjeća li on isto.

– Ako se drži podalje i nije ništa pokušavao, to sugerira da zna da je ovo bila pogreška. Osim toga, morate se zapitati je li vam se on stvarno svidio ili osjećaj da vas drugi muškarac želi? Počnite tražiti mjesto gdje ćete živjeti kako biste se malo distancirali. Ovo će vam pomoći da krenete dalje. Vaša sestrična je bila jako ljubazna što vas je ugostila, krađa njenog dečka bila bi pravi šamar i izazvala bi probleme u obitelji – odgovorila joj je Deidre.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video