Vijesti / Životni stil

veze

'Dečko mi je zaboravio rođendan i još se pohvalio kako mu se to s bivšima nikad nije dogodilo'

'Dečko mi je zaboravio rođendan i još se pohvalio kako mu se to s bivšima nikad nije dogodilo'
Ilustracija

Činjenica da je samo na mene zaboravio, a još sam ga i podsjetila prije tjedan dana, rekla je.

Jedna je žena nedavno na Mumsnetu ispričala kako se nedavno neugodno iznenadila kad je shvatila da dečko, s kojim inače živi već godinu dana, ne zna ni kad joj je rođendan. Nedavno je, kaže, napunila 25 godina, a on joj nije ni čestitao, što ju je slomilo.

- Osjećam se grozno. Moj je partner danas zaboravio na moj 25. rođendan. Maloprije sam ga pitala je li zaboravio, a on se počeo ispričavati i govoriti kako mu je žao - ispričala je.

“Rekao je i da nikada prije nije propustio rođendan neke od cura s kojima je bio (stariji je od mene i imao je puno djevojaka) i to je ono što me najviše boli; činjenica da je samo na mene zaboravio, a još sam ga i podsjetila prije tjedan dana".

“Kaže da to nikako nije odraz onoga što osjeća prema meni, da me voli i tako dalje. Prošle se godine nismo vidjeli jer je bio na putu pa mi je rođendanski dar dao početkom rujna", ispričala je, a ove, kaže, čak nije ni htjela poklon, dovoljna bi bila čestitka.

- Ne znam što bih mislila; je li nerazumno što sam uzrujana? - pitala je na portalu gdje su se svi složili s tim da ima svako pravo biti uzrujana - pogotovo zato što ga je nedavno čak i podsjetila.

- Zajedno ste manje od godinu dana i on bi sad trebao praktički puzati na koljenima tražeći oprost - napisala je jedna žena.

- Ne znam zašto je imao potrebu reći vam da je uvijek znao rođendane svojih bivših, teško da ćete se zbog toga osjećati bolje... - zaključila je druga.

- Ako vas nakon nepune godine već uzima zdravo za gotovo, to je po mom mišljenju loš znak - dodala je treća.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video