Vijesti / Životni stil

JEDNOSTAVNO JE

Stručnjakinja otkrila kako da kuća super zamiriši u samo nekoliko minuta

Stručnjakinja otkrila kako da kuća super zamiriši u samo nekoliko minuta
Darko Mihalić

Sastojci koje je koristila za recept za kuhanje su tri grančice ružmarina, jedan limun, ekstrakt vanilije, crni papar u zrnu i voda.

Stručnjakinja za čišćenje podijelila je kako joj je potrebno samo nekoliko minuta da njezina kuća zamiriše izvrsno i da traje satima, kako prenosi The Sun.

Podijelila je svoj jednostavan trik koji je veoma učinkovit kada ste u stisci s vremenom i vaš dom pomalo čudno miriše, ali ipak želite pozvati goste.

Guru lifestylea i stručnjakinja za uređenje doma Katie Lynn u videu na TikToku otkrila je kako da kuća nevjerojatno zamiriše pomoću samo jednog lonca i nekoliko proizvoda koje sigurno već imate kod kuće. Na početku videa može se vidjeti kako stoji u svojoj kuhinji s praznim loncem ispred sebe, spremnim za korištenje. Sastojci koje je koristila za recept za kuhanje su tri grančice ružmarina, jedan limun, ekstrakt vanilije, crni papar u zrnu i voda. Najprije morate napuniti lonac s otprilike osam šalica vode i dovesti je do laganog vrenja. Zatim dodajte tri grančice ružmarina, žličicu vanilije, žličicu papra u zrnu i dva limuna narezana na ploške. Lynn kaže da kuća izvrsno miriše oko dva sata.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video