Vijesti / Životni stil

svađa

Djevojka ispričala: 'Bijesna sam, dečko je na našu godišnjicu pozvao svoju bivšu djevojku!'

Djevojka ispričala: 'Bijesna sam, dečko je na našu godišnjicu pozvao svoju bivšu djevojku!'
Ilustracija

Za Mumsnet je izjavila da joj je dosta toga što se njezin dečko neprestano prisjeća svoje prethodne partnerice

Kad ste u vezi, obično ne spominjete svoje bivše partnere često jer to zapravo nije tema razgovora o kojoj želite redovito ulaziti. Još jedna stvar koja bi se vjerojatno smatrala neobičnom je pozivanje bivšeg na večeru za godišnjicu s vašim novim partnerom. Međutim, jedna žena tvrdi da joj se upravo to dogodilo te da njezin trenutni dečko neprestano spominje bivšu djevojku, kako prenosi Mirror.

Za Mumsnet je izjavila da joj je dosta toga što se njezin dečko neprestano prisjeća svoje prethodne partnerice, te je objasnila da ju je pozvao van na njihovu prvu godišnjicu i potpuno ju je ignorirao tijekom obroka.

"Ne znam odakle da počnem osim jesam li nerazumna što sam ljuta na dečka jer stalno spominje bivšu djevojku, a posebno tijekom trenutka prisjećanja na našu vezu i našu 'pjesmu'? Radi konteksta, on mi je odmah rekao za svoju bivšu djevojku da su raskinuli dvije godine, ali da su dobri prijatelji i da bih se trebala složiti s tim. Rekla sam da nema problema i da je ona sigurno divna osoba”, napisala je u objavi.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video