Vijesti / Životni stil

seks i veze

'Počinjem sumnjati da me djevojka vara sa svojim bivšim dečkom svaki put kad me nema'

'Počinjem sumnjati da me djevojka vara sa svojim bivšim dečkom svaki put kad me nema'
Ilustracija / Pixabay

Zajedno su već dvije godine, a veza im je uvijek bila odlična.

 - Uvjeren sam da svaki put kada odem igrati ragbi za vikend, moja djevojka skoči natrag u krevet sa svojim bivšim. Pronašao sam poruke koje to dokazuju, ali joj još nisam rekao da znam. Jednostavno ne mogu vjerovati da je mislila da će se moći izvući - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Zajedno su već dvije godine, a veza im je uvijek bila odlična. Seks im je nevjerojatan - ona je prilično samouvjerena, pa redovito isprobavaju nove stvari. Jedini problem je njegov raspored. Igra ragbi subotom i nedjeljom pa je često izvan kuće cijeli vikend.

- Činilo se da mojoj djevojci to nikad nije smetalo. Uvijek bi tvrdila da ima "planove s djevojkama" ili da ide posjetiti svoju sestru. Glupo, ali vjerovao sam joj. No, uhvatio sam je kako se dopisuje s bivšim dečkom. Od tada se osjećam loše. Znam da je sebično od mene očekivati ​​da svaki vikend radi svoje, pa jesam li zaslužio ovo? - nastavio je.

- Ne možete jednostavno nastaviti, a da joj ne kažete da znate da nešto nije u redu. Umjesto da priznate da čitate njezine poruke, što otvara potpuno drugačiji problem, objasnite da osjećate da je došlo do promjene u vašem odnosu. Pitajte je želi li još uvijek biti zajedno i koje promjene bi htjela. Objasnite da je povjerenje postalo problem i da će se morati potruditi da vas uvjeri da želi biti s vama. Ako ima problem s tim da igrate ragbi cijeli vikend, mora vam reći. Možete obnoviti svoj odnos, ali oboje morate htjeti raditi na tome - odgovorila mu je Deidre.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video