Vijesti / Životni stil

NEVJEROJATNI REZULTATI

Odličan trik pomoću kojeg će čaše ponovno sjajiti: Trebate dodati samo jednu stvar u perilicu suđa!

Odličan trik pomoću kojeg će čaše ponovno sjajiti: Trebate dodati samo jednu stvar u perilicu suđa!
Ilustracija

Jednostavan trik zahtijeva jednu kuglicu aluminijske folije koju dobro zgnječite i zatim stavite u perilicu posuđa prije nego što je uključite na uobičajeni način...

Uvijek je malo obeshrabrujuće kada uključite perilicu posuđa na ciklus čišćenja, ali je otvorite i vidite ostatke sinoćnje večere koji se još uvijek drže na posuđu. Ovo je godinama bio jedan od najvećih problema u našim kuhinjama i ostao je neriješen, sve do sada, kako prenosi Mirror.

Jedan od najvećih problema su čaše i srebrni pribor, ali stručnjakinja za čišćenje Maddy Kate prikupila je nevjerojatnih 2,9 milijuna pregleda na TikToku svojim jednostavnim trikom kako bi ovaj problem učinila lako rješivim.

"Bila sam tako skeptična", napisala je Maddy u objavi, priznajući da nije puno očekivala od trika te da je bila šokirana kada je kuhinjsko posuđe koje je izvadila izgledalo sjajno i čisto.

Jednostavan trik zahtijeva jednu kuglicu aluminijske folije koju dobro zgnječite i zatim stavite u perilicu posuđa prije nego što je uključite na uobičajeni način. Iako se folija može postaviti bilo gdje, Maddy ju je stavila pored svog staklenog posuđa za optimalne rezultate. Nakon što je perilica posuđa završila svoj ciklus, impresivni rezultati pokazali su blistavo čiste  čaše i srebrni pribor. Oduševljeni rezultatima, mnogi korisnici požurili su u odjeljak za komentare kako bi pohvalili trik koji će poboljšati njihova buduća pranja.

"Trebali biste moći reciklirati foliju. Svaka folija koja ostane skupljena kad se zgužva može se reciklirati", napisao je oduševljeni korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Ovo je sjajno! Moram isprobati kod idućeg pranja!”

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video