Vijesti / Životni stil

POSUDE S BIJELIM OCTOM

Ako imate kućnog ljubimca i smeta vam njegov miris, ovo je najlakši i najprirodniji način da ga uklonite

Ako imate kućnog ljubimca i smeta vam njegov miris, ovo je najlakši i najprirodniji način da ga uklonite
Ilustracija

Po kući u posudice stavite bijeli ocat i on će neutralizirati miris koji se prenosi zrakom, savjetovala joj je jedna korisnica.

Iako dijeljenje doma s njima ima svojih prednosti, psi nisu poznati po svojoj higijeni i mogu, nakon što dođu iz vani s kiše, širiti neugodan miris. Zato je jedna žena na Mumsnetu vlasnicima pasa podijelila savjet kako mogu spriječiti da im kuća smrdi po mokrom psu.

- Imam hrta koji sam po sebi nema neugodan miris jer nema puno vlažnog/mokrog krzna i često ga kupam. Ipak, imamo stari tepih u hodniku i ako ona leži na njemu 10 minuta, tepih smrdi, ma s čim da fa operem - napisala je i pitala postoji li nešto s čim bi mogla.

Zabrinuta da će se morati riješiti svojih tepiha kako bi zaustavila miris, žena je pitala postoji li nešto što bi mogla upotrijebiti da pomogne prikriti miris jer osvježivači zraka nisu pomogli. Dodala je:

"Sada je počeo ležati i u blagovaonici i brinem se da će tepih u blagovaonici početi smrdjeti; postoji li još nešto čime e može riješiti neugodan miris, a da nije pranje tepiha šamponom?"

- Po kući stavite bijeli ocat i on će neutralizirati miris koji se prenosi zrakom - savjetovala joj je jedna korisnica.

"Ja ga stavljam u posudice i u kut prozorskih dasaka, iza zavjesa. Nevjerojatno je kako osvježi zrak bez korištenja kemijskih mirisa", dodala je.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video