Vijesti / Životni stil

investicija

Djevojka otkrila: 'Moj dečko mora plaćati za sve... Ja sam njegova investicija i mora me razmaziti'

Djevojka otkrila: 'Moj dečko mora plaćati za sve... Ja sam njegova investicija i mora me razmaziti'
Ilustracija / Pixabay

"Prirodno je došlo do toga da želi biti netko tko me može financijski osigurati", rekla je.

Hannah Chan (27) za sebe kaže da je investicija koju treba razmaziti i shvatila je da želi nekoga tko bi je mogao opskrbiti kad se našla na spojevima s muškarcima koji nisu mogli preuzeti vodstvo. Kao žena koja ganja karijeru, shvatila je da u vezi želi nekoga tko može dominirati i osigurati joj sve. Kad joj se vlasnik tvrtke Ed Reay (22) javio u svibnju 2021., par je brzo kliknuo i shvatio da su njihove vrijednosti usklađene, kako piše Mirror.

Ed, koji je porijeklom iz Vancouvera u Kanadi, doletio je u London kako bi se našao s Hannah u srpnju 2021., a nakon što su ušli u vezu, u rujnu 2021. se i trajno preselio u London. Kako je njihova veza postupno napredovala, Ed je počeo preuzimati više financijske odgovornosti i sada plaća sve njihove spojeve, stanarinu, račune i praznike. 

Hannah, inače poslovna savjetnica, rekla je:

"Počela sam shvaćati da u vezi ne želim biti dominantna i da želim nekoga tko mi može pružiti pomoć. Prije sam svoj poslovni uspjeh i novac koji zarađujem uvijek smatrala svojom vrijednošću u vezi, ali shvatila sam da to ne želim. Nakon što sam upoznala Eda, rekao mi je da me želi opskrbljivati. Imamo odnos 100/100 – on se financijski brine, a ja mu dajem 100 posto kada su u pitanju podrška i ljubav.”

"Prirodno je došlo do toga da želi biti netko tko me može financijski osigurati", rekla je.

“Dakle, bilo je savršeno. U početku je plaćao samo spojeve, a onda mi je počeo plaćati da sredim nokte i sada nam pokriva stanarinu i račune. Moja vrijednost proizlazi iz njegove podrške i balansiranja muške energije." Hannah je također odgovorna za upravljanje kućom, tako da Ed ne mora brinuti o tome.

"Sredit ću čistačicu i obaviti kuhanje i kupnju hrane. Ed ne cijeni novac – on cijeni podršku i brigu, ali on planira većinu naših planova i sada sređuje i plaća naše praznike. On mene smatra investicijom jer ga podržava,, a to znači da sada zarađuje tri puta više nego što je prije zarađivao”, objasnila je.

Hannah sada shvaća da postoji nešto više od toga koliko novca zarađuje i sada je pronašla ravnotežu u poslu i uživanju u životu. "Radim oko tri sata dnevno jer još uvijek volim to što radim", rekla je.

“Biram raditi i prije sam uspjeh u svom poslu doživljavala kao ono što me definiralo. Sada više nije, a ja to radim jer to iskreno volim. Novac ne bi trebao biti pokazatelj onoga što netko unosi u vezu. Ed nas financijski podupire, ali ja jednako tako donosim vrijednost našem odnosu.” I Edu se sviđa dinamika veze koju oni imaju.

„Biti pružatelj daje mi osjećaj odgovornosti i životu daje smisao. Volim što mogu razmaziti nekoga koga volim, ali za to ne morate imati puno novca. U našoj vezi, vidim da je posao muškarca da osigura kuću, a posao žene da napravi dom. Hannah je nevjerojatna jer me potiče na moje ciljeve i drži me na putu da postanem bolja osoba. Ona me tjera da nam pružim život kakav oboje želimo”, zaključio je.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.