Vijesti / Životni stil

život na vagi

Štefica Sever u Životu na vagi: 'Od ozbiljnog sporta došla sam do lijenčine, ovo moj zadnji voz i ne smijem pasti'

Štefica Sever u Životu na vagi: 'Od ozbiljnog sporta došla sam do lijenčine, ovo moj zadnji voz i ne smijem pasti'
RTL screenshot

'Ovo su moje Olimpijske igre!'

Nakon prvog ispadanja u showu 'Život na vagi', kandidati koji su ostali u showu nastavili su trenirati. Crveni tim, koji je izbacio jednog svog člana, bio je nešto lošije raspoložen, a trener Edo trudio se podići motivaciju. Dok je kandidate upućivao u vježbe te im pomagao održati tempo s nekima od njih razgovarao je o njihovom životu prije showa. Kapetanici Štefici približio se dok je trenirala na sobnom biciklu i uputio ju odakle mu je poznata.

- Studirali smo skupa na Kineziološkom fakultetu - rekla mu je Štefica dodajući kako se 20 godina bavila sportom te je bila jedna od prvih žena koja se bavila bacanjem kladiva u Hrvatskoj.

- Kladivo mi je ful ležalo. Baš sam u tom razdoblju bila ful u treningu - objasnila je kandidatkinja.

- Od ozbiljnog sporta došla sam do lijenčine. Došla sam do žene koja je nakon 20 godina bavljenja sportom sve ostavila i nastalo je ovo - rekla je te dodala da joj fali sport.

- Naravno da mi fali. Bavim se ja još i danas, ali nažalost nisam karakter. Poslije treninga mogu otići jesti kada me netko pozove. Zaboravim sve što si prije dva sata trenirala – ispričala je te dodala da je ovo za nju zadnji vlak te da ne smije pasti.

Trener Edo tad joj je pružio podršku.

- S obzirom na to kako si krenula, ja ne sumnjam da ćeš ga odraditi kao nekad – kazao je.

- Ovo je moj zadnji voz na koji sam sjela i ne smijem pasti. Ovo su moje Olimpijske igre! - zaključila je kandidatkinja.

Podsjetimo, iza kandidata ove sezone 'Života na vagi' je prvi tjedan u kojemu su ostali već bez dva člana te sad u oba tima ima sedam sudionika. Iz plavog tima kući je na vlastiti zahtjev otišao Nikola, a crveni tim na prvim je eliminacijama izbacio Luku.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video