Vijesti / Životni stil

pas u kući

Roditelji poklonili njezinog psa pa ih izbacila iz kuće: 'Boje se da neću naći muža zbog njega'

Roditelji poklonili njezinog psa pa ih izbacila iz kuće: 'Boje se da neću naći muža zbog njega'
Ilustracija

Nakon povratka kući spakirala je sve svoje stvari i preselila se kod prijateljice, no sada je njezin tata molio novac za pokriće računa.

Komunikacija je važan dio svake obitelji i pomaže da svi ostanu sretni pod istim krovom. Tako  je jedna žena oduševila društvene mreže jer je svoje roditelje učinila 'beskućnicima' nakon što su se potajno riješili njenog psa, a da je nisu pitali, kako piše Mirror.

Djevojka (27) na Redditu se raspisala o svojoj toksičnoj mami, koja je poklonila njezinog psa jer je mislila da je on odvraća od potrage za mužem. Žena je poslije toga pronašla svog psa i napustila obiteljsku kuću, a zatim odbila financijski pomoći roditeljima, što je imalo veliki utjecaj na njihov život jer ona obično plaća 50 posto svega.

"Tako je moja mama odlučila da je razlog zbog kojeg ne tražim muža to što moj pas zauzima previše moje pažnje. Moje štene ima nekih zdravstvenih problema, ali ništa što si ne mogu priuštiti i ništa što utječe na kvalitetu njezinog života. Dakle, mama ju je poklonila. Dok sam bila na poslu. Došla sam kući, a nje nije bilo, zajedno sa svim stvarima. Njene igračke, njen povodac, sve”, započela je u objavi.

“Izgubila sam strpljenje i izderala se na mamu. Rekla sam joj da ću, ako mi ne kaže gdje je moj pas, zvati policiju i reći da su mi ukrali psa i da ću je optužiti. Otišla sam do mjesta gdje je bio moj pas i vratila ga doma”, otkrila je.

Nakon povratka kući spakirala je sve svoje stvari i preselila se kod prijateljice, no sada je njezin tata molio novac za pokriće računa. Njezin tata rekao je da će bez nje za tri mjeseca ostati bez novca te da je bezobrazno što joj je više stalo do psa nego do vlastite obitelji. Njezina je objava brzo izazvala burnu reakciju na društvenim mrežama, a korisnici Reddita pohvalili su njezinu odluku da napusti obiteljski dom.

"Ukrali su od vas, poklonili vašeg ljubimca bez vašeg dopuštenja i zatim pokušali kontrolirati vaš život, ljubav i vaše financije. Oni vas ne posjeduju. Oni nemaju pravo na vaš život”, komentirala je jedna korisnica.

"Ne radi se samo o psu. Također su potpuno uništili vaše povjerenje. Povjerenje nije prekidač koji možete uključiti i isključiti. Pred njima je puno posla da poprave štetu koju su nanijeli gotovo. Svaka čast što ste vratili svog psa”, glasio je jedan komentar.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video