Vijesti / Životni stil

želi istinu

'Počinjem sumnjati da moj dečko ima aferu sa svojom prijateljicom, stalno razgovaraju na mobitel...'

'Počinjem sumnjati da moj dečko ima aferu sa svojom prijateljicom, stalno razgovaraju na mobitel...'
Ilustracija/Pixabay

Nedavno su se posvađali i suprug joj je rekao da je spreman ostaviti je.

–Nakon što sam pregledala naše telefonske račune, otkrila sam da moj suprug vodi duge razgovore s prijateljicom dok sam na poslu. Upoznao ju je na internetu, ali nikad se nisu upoznali uživo. Imao je osjećaje prema njoj, ali su na kraju ostali samo prijatelji. Ja imam 31, a moj suprug 33 godine. U braku smo pet godina – napisala je jedna žena za The Sun.

Nedavno su se posvađali i suprug joj je rekao da je spreman ostaviti je. Nagovorila ga je da ostane, ali kad je stigao sljedeći telefonski račun nakon njihove svađe, otkrila je da još uvijek dugo razgovara s njom.

– To je izazvalo velike svađe kad sam je ranije spomenula. Zbog nje mi je jako neugodno. Razmišljam li previše o njegovom prijateljstvu s njom? – pitala je stručnjakinju za veze i odnose.

– Igranje detektiva rijetko pomaže, ali sada znate za njegove pozive i prolazite kroz težak period pa oboje morate imati taj razgovor. Zamolite ga da bude iskren i zapitajte se što mu nije u redu s vašom vezom, što ga potiče da joj se obrati? Saznajte koje promjene biste oboje mogli napraviti da ispravite stvari – odgovorila joj je Deidre.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video