Vijesti / Životni stil

deset stvari

Kada traže životnog partnera, žene na muškarcima gledaju ovih 10 stvari

Kada traže životnog partnera, žene na muškarcima gledaju ovih 10 stvari
Ilustracija / Pixabay

Iscrpljujuće je imati posla s nekim tko je stalno tužan, ljut ili ogorčen, a većina žena želi nekoga na koga se mogu osloniti.

Baš kao što muškarci traže 'idealnu ženu', i žene imaju stvari na koje se koncentriraju kad odlučuju s kim će se skrasiti, vodeći se onom da postoji tip muškarca za izlaske i zabavu i tip za brak.

1. Karijera; ali ne samo zbog novca

Muškarci s dobrim karijerama imaju mnogo veću vjerojatnost da će ih žena odabrati za bračnog partnera od muškaraca koji se ne bave ničim jer žene znaju da će s njima biti manje stresa oko financija. Osim toga, dobra karijera pokazuje da muškarac ima interese i strasti.

2. Dobar životni plan 

Mudra se žena neće udati za muškarca koji želi nešto sasvim drugo u životu pa će neke pokušati uvjeriti dečke da se promijene i preispitaju svoje izbore.

3. Osobnost kompatibilna s njihovom  

Ako solo žena želi dugoročnu vezu i brak i već ima dobru karijeru, a i izgleda dobro, velike su šanse da je još sama jer nije našla onog čija joj osobnost odgovara.

4. Emocionalna stabilnost

Nitko se ne želi baviti s emocionalno nestabilnim osobama, a ako muškarac očito ima problema s bijesom, većina će ga se žena kloniti, osobito tijekom prvih nekoliko spojeva.

5. Dobar način na koji se drugima predstavlja

Mnogo puta žene s nekim izlaze, ali se na kraju ne udaju za njega jer znaju da ga njihovi roditelji i prijatelji neće odobravati.

6. Stav i karakter

Iscrpljujuće je imati posla s nekim tko je stalno tužan, ljut ili ogorčen, a većina žena želi nekoga na koga se mogu osloniti pa  muškarci koji su skloni biti bolje volje lakše pronalaze partnerice, čak i ako ne izgledaju jako dobro.

7. Dobro zdravlje

Svi znaju da su bolesti eventualni stresori u vezama pa ih i 'pametne' žene izbjegavaju.

8. Izgled je bitan, ali daleko od najvažnijeg

Da, mnoge žene žele zgodnog muškarca jer je fizička privlačnost bitna, no žene često privlači i manje zgodan muškarac koji ima druge naglašene kvalitete.

9. Spretnost u kućanskim poslovima

Nitko se ne želi udati za tipa koji ne može počistiti za sobom. 

10. Ljubav

Nije tajna da i muškarci i žene traže nekog tko će ih voljeti onakvima kakvi jesu, piše Your Tango.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video