Vijesti / Životni stil

ljubav i veze

'Moja djevojka spavala je s drugim muškarcima dok smo bili na pauzi i sada je saznala da je trudna'

'Moja djevojka spavala je s drugim muškarcima dok smo bili na pauzi i sada je saznala da je trudna'
Ilustracija

Rekla je da je trudna sedam tjedana i da je to bila veza za jednu noć.

– U nadi da se moja djevojka s kojom sam bio deset godina i ja vraćamo na pravi put, zamolio sam je da se vrati k meni u stan. No, njezin je odgovor bio da se nasmiješi i kaže mi: “Ne mogu. Trudna sam." Sada se umjesto toga kolebam i pokušavam shvatiti možemo li još uvijek imati budućnost – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Imali su problema, ali stvari su krenule na bolje nakon tri mjeseca pauze. Ona se doselila, zasnovali su obitelj i njihov sin ima pet godina. Problemi su počeli jer je bila toliko usredotočena na sina i on je počeo osjećati ljubomoru.

– Nisam bio dobar partner i počeo sam često izlaziti, što je neizbježno značilo da sam većinu noći dolazio kući kasno. Naša je veza postala toksična. Osjećajući pritisak, prihvatio sam se svojih starih trikova, opijao sam se s prijateljima kako bih utopio svoju tugu. Jedne noći sam prevario svoju djevojku i nisam se vratio kući. Kad je saznala, morao sam priznati što se dogodilo i to je bilo to, otišla je roditeljima. Ali polako smo obnavljali naš odnos – nastavio je.

Odlučio ju je pitati da se ponovno vrati doma, ali nije očekivao njezin odgovor. Rekla je da je trudna sedam tjedana i da je to bila veza za jednu noć. Ne može vjerovati da bi to učinila.

– To je veliki problem, ali zapamtite, ona nije varala ako ste još uvijek razdvojeni. Sada kada je beba uključena, morate pustiti bivšu da prvo odluči što želi učiniti. Želi li nastaviti trudnoću?  Namjerava li reći ocu? Pobrinite se da vam budu jasne te stvari prije donošenja informirane odluke. Pokušajte biti podrška i shvatite da se vaša djevojka mora složiti s bilo kojom odlukom – odgovorila mu je Deidre.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video