Vijesti / Životni stil

seks i veze

Muškarci iskreno: Ovo su najčešće greške koje žene rade tijekom seksa

Muškarci iskreno: Ovo su najčešće greške koje žene rade tijekom seksa
Ilustracija / Pixabay

Zauzeti pasivan stav prema užitku nije pravi put, morate biti aktivni sudionik.

Seks je prirodna i normalna stvari, ali dugi niz godina smatrao se tabu temom. U idealnom svijetu, muškarci i žene bi se potrudili pomoći svojim partnerima da dožive orgazam i zaborave vanjski svijet na nekoliko trenutaka izazvanih užitkom. 

U životu ponavljamo obrasce u beskonačnost, a ponekad smo nesvjesni loših obrazaca koje provodimo svakodnevno, pogotovo u krevetu.

Evo nekoliko pogrešaka koje žene rade u krevetu, kako iskreno otkrivaju muškarci za CC News.

Plakanje nakon seksa

Zamislite samo ovaj scenarij: on je u ekstazi, i odjednom se okrene, a vi plačete. Ne kažemo da ne možete biti emotivni, ali plakanje može brzo pretvoriti nešto čarobno u nešto prilično neugodno i zabrinjavajuće. Sigurno će se uspaničiti i pitati vas što nije u redu. Uživajte u trenutku, ali neka vas ne obuzdaju emocije.

Ljutiti se ako zaspi

Seks pokreće hrpu prolaktina, oksitocina i melatonina, tri hormona odlična za spavanje. Dakle, kada seks završi i muškarac zaspi, nemojte se osjećati loše ili se ljutiti; to je samo biologija.

Pitanje izgledate li debelo prije, tijekom ili nakon seksa

Siguran način za ubijanje strasti? Lako, postavite sljedeće pitanje: "Izgledam li debelo?" Seks je dragocjen trenutak za uživanje sa svojim partnerom, ali i za njega da uživa u vašem društvu. Prepustite se i opustite ako imate obline. Što je tu loše? 

Glumljenje orgazma

Ovo je najteži prijestup koji žena može počiniti. Ako odglumite orgazam, on će misliti da je ono što radi ispravna stvar i ponovit će to svaki put za vrijeme seksa kako bi reproducirao isti učinak.

Uskraćivanje seksa kao kaznu

Kažnjavate i sebe ako to činite. Uskraćivanje seksa može biti štetno za vaš odnos i ne vodi nikuda.

Pasivnost

Zauzeti pasivan stav prema užitku nije pravi put, morate biti aktivni sudionik. Ako bezvoljno ležite, to ne samo da je neugodno i frustrirajuće za vašeg partnera, nego ćete i vi teže postići orgazam.

Očekujete da zna što volite, a što ne volite

Svaka je žena drugačija, a postoje erogene zone koje su osjetljivije od ostalih. Pomozite mu tako što ćete ga na suptilne načine naučiti stvarima koje volite u krevetu. Učenje nečijih zona zadovoljstva je korisno i ugodno iskustvo.

Ne shvaćate zašto je završio prije vas

Ponekad su stvari toliko užarene da on ne može obuzdati svoje biološke impulse i dostiže orgazam prije vas. Već se osjeća posramljeno pa nema potrebe dolijevati ulje na vatru kritiziranjem, povlačenjem lica ili kolutanjem očima.

Ne preuzimate inicijativu

Vaš partner će voljeti kada s vremena na vrijeme preuzmete inicijativu. Nema ništa loše kad je netko siguran u svoju seksualnost i zna kako postići obostrano zadovoljstvo.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.