Vijesti / Životni stil

prvi spj

Muškarci, djevojke na prvom spoju na vama gledaju ovih pet stvari

Muškarci, djevojke na prvom spoju na vama gledaju ovih pet stvari
Ilustracija

Gotovo sedam od deset žena u odjeći muškarca traži znakove da je potencijalno prikladan za partnera, otkrilo je istraživanje.

Anketa dating aplikacije match provjerila je zašto muškarci najčešće ne uspiju osvojiti djevojku na prvom spoju i ni ne dogovore drugi; prema njoj, djevojkama na njima najviše smeta ovih pet stvari pa, ako ju želite ponovno vidjeti, izbjegnite ih:

1. Fokus na telefon

Prema godišnjem istraživanju stranice za upoznavanje, 75 posto žena ne podnosi kad je muškarac na spoju fokusiran na svoj telefon. - Ona se tad osjeća kao da nije dovoljno zanimljiva da vam zadrži pozornost kaže Kristen Mark, direktorica Laboratorija za promicanje seksualnog zdravlja na Sveučilištu Kentucky. Jednostavno rješenje: uključite 'zrakoplovni način rada'.  

2. Nepristojnost

Gotovo devet od deset žena pažljivo prati kako govorite. T “Dobro odgojen muškarac vjerojatno će imati i dobro odgojenu djecu”, kaže Jay Heinrichs, autor knjige Thank You for Arguing. “Ovdje se ne radi samo o ostavljanju pravog dojma na spoju; to je prirodna selekcija", dodaje.

3. Nedostatak samopouzdanja

Čak 84% žena rutinski provjerava znakove samopouzdanja kod muškaraca, a prvi dojam steknu već na prvom spoju.  - Kravata ili džep u tradicionalno ženstvenoj boji; poput ružičaste ili ljubičaste; će joj dati do znanja da ste sigurni u svoju muškost. Samo izbjegavajte sve svilenkasto i sjajno - kaže modni urednik MH-a Azeez Jacobs.

4. Loši zubi 

Istraživanja povezuju loše zdravlje zubi s nedostatkom novca, kaže Marianne LaFrance, profesorica psihologije na Yaleu i autorica knjige Zašto se smiješiti? To bi mogao biti razlog zašto 81 posto žena zanima vaša oralna higijena.

5. Zastarjeli outfit

Gotovo sedam od deset žena u odjeći muškarca traži znakove da je potencijalno prikladan za partnera, otkrilo je istraživanje. “Vaša odjeća govori za vas i prije nego što uopće otvorite usta”, kaže stilistica Jacqui Stafford, autorica knjige The Wow Factor, a savjetuje fini džemper s V-izrezom, čistu košulju i tamne traperice, piše Men's Health.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.