kuhanje
Ovaj trik pomoći će vam da sitno narežete luk u samo nekoliko sekundi
Skratite vrijeme pripremanja hrane, a uz ovaj način rezanja ni na rukama vam neće ostati onaj neugodan miris.
Čak i ako imate oštar nož, rezanje luka nekada stvarno može potrajati, ali ovaj odličan trik potpuno olakšava posao. Također, od njega vam neće ostati neugodan miris na rukama koji se teško opere.
Sve što trebate napraviti je umjesto rezanja, naribati luk! Rupe na ribežu u roku sekundi narežu luk u sitne komadiće. Iako su malo neravnomjerni, možete na brzinu prijeći nožem preko njih i spremni ste za kuhanje, piše msn.com.
Ne samo da je ovaj trik brz i lagan, oštrice na ribežu rastvaraju dijelove luka što ga čini mekšim i sočnijim dok se kuha ili peče. Takav sočniji luk istaknut će okus vašeg jela!
Najnovije
-
Bez obzira na to želite li izbjeći buduće probleme ili otkriti gdje ste do sada griješili, evo na što trebali obratiti pažnju...
-
Dobro je znati...
-
Hrvatska je dominirala veći dio susreta, ali nije uspjela zabiti gol...
-
Još tri edukacije održat će se u Varaždinskim Toplicama...
-
Fulbright program utemeljio je 1946. bivši U.S. senator iz Arkansasa William Fulbright.
Dodavanje novih komentara je onemogućeno.