Vijesti / Životni stil

život na vagi

Štefica otvoreno o emocijama i propuštenim prilikama: 'Atletika je još jedan san koji nisam uspjela ispuniti'

Štefica otvoreno o emocijama i propuštenim prilikama: 'Atletika je još jedan san koji nisam uspjela ispuniti'
RTL screenshot

Poznato je kako je atletika Štefici bolna tema.

Kapetanica crvenog tima Štefica na vaganju je u potpunosti otvorila dušu, a čak je zbog svojih izjava naljutila i voditeljicu Marijanu Batinić. Pitala ju je kako joj je bilo kada je ponovno stala u krug na atletskoj stazi i bacila kuglu. Poznato je kako je atletika ovoj ženi bolna tema.

"Vratilo me u doba kada sam sanjala da ću napraviti nešto veliko, a to se nažalost nije ostvarilo i nije mi opće bilo drago što sam se tamo našla. Tamo sam bila 18, 20 godina. Tu kuglu u ruke toliko dugo isto nisam primila", rekla je Štefica. Zašto je tako negativna, inzistirala je Marijana da joj odgovori.

"To je još jedan dio moga života. To je još jedan san koji nisam uspjela ispuniti. To me boli. Bila sam blizu, bila sam dobar sportaš, a na kraju je to sve bilo palo u kantu. Ispala je jedna velika kanta od mene", rekla je Štefica. Ponovno je govorila kako je bila zadnja, a to se odnosilo na trčanje. Naime, 1500 metara nije pretrčala već prehodala.

"Koliko je kandidata otišlo? 11 kandidata ,a ti si još uvijek tu? Zar to nije uspjeh? Zar to nije poticaj u budućnost?", urlala je Marijana. Potom joj je govorila kako je ona kapetanica crvenog tima, da ima nešto u sebi što je sve te ljude potaknulo da ju izaberu. Ona je pak rekla kako su je izabrali samo zato što je najglasnija.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video