Vijesti / Životni stil

spojevi

Platila je 17.000 kn 'guruu za ljubav' da joj pomogne sa spojevima: "Svi su rekli da nisam normalna..."

Platila je 17.000 kn 'guruu za ljubav' da joj pomogne sa spojevima:
Ilustracija/Pixabay

Izlasci su joj se, kaže, činili kao posao s punim radnim vremenom i utjecali su na svaki njen budni trenutak pa je baš htjela odustati od spojeva kad je upoznala Iana.

Kad joj se nakon 23 godine raspao brak, 57-godišnja Britanka Isabella Arpino iz Eastcotea bila je, kaže, neutješna, a jedino što je željela od života bilo je da opet pronađe nekog koga će voljeti i tko će voljeti nju.

Boreći se s tugom, samoćom i nedostatkom samopouzdanja, na društvenim je mrežama pronašla australskog trenera za ljubavne veze Jakea Maddocka; te mu je odmah  pristala platiti 2,000 funti (17,400 kuna) da joj pomogne pronaći ljubav.

On je s njom radio na njenom samopouzdanju i uputio je u svijet online datinga; a tri dating aplikacije i 12 prvih spojeva kasnije, Arpino je upoznala Iana Clegga (60) koji je zbog nje sunčanu Australiju zamijenio kišnim Londonom...

- Kad sam ostala sama, kćerka me prijavila na par aplikacija za upoznavanje preko kojih sam se pokušavala s nekim povezati, no neuspješno. Nailazila sam na grozne muškarce koji su ili nešto skrivali i lagali, ili bi odjednom prestali odgovarati na poruke... To mi je bio 'hladan tuš' - ispričala je.

Izlasci su joj se, kaže, činili kao posao s punim radnim vremenom i utjecali su na svaki njen budni trenutak pa je htjela odustati od spojeva.

"Tada sam preko TikToka upoznala Iana čiji mi se pristup svidio; bio je izravan i jasan i odlučila sam mu ipak dati priliku". 

Tada se obratila i savjetniku za ljubavne veze koji joj je bio svojevrsni mentor za spojeve, seks i pronalaženje izgubljenog samopouzdanja.

"Bojala sam se platiti mu toliko novca unaprijed, a sin mi je govorio da je to prijevara", rekla je, no ubrzo je počela triput tjedno online pohađati Maddockova grupna savjetovanja.

“Stranice za upoznavanje su brutalne i morate biti emocionalno spremni na odbijanje”, kaže, a Maddock me podsjetio da ja imam kontrolu i da je to samo zabava."

Tražila je, kaže, nekoga tko ima dobar posao, neovisan je, zna voziti i posjeduje nekretninu i pojavio se Ian (60).

"On ima predivan osmijeh i lijepe oči, a i potpuno je drugačiji od onoga što sam mislila da želim. Mi smo potpune suprotnosti, no ipak, nakon par mjeseci smo počeli zajedno živjeti i nikad nisam bila sretnija", ispričala je za Mirror.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.