Vijesti / Životni stil

KAKO VI TO RADITE?

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'
Ilustracija

Stručnjaci koji prodaju perilice posuđa otkrili su je li gospodin u pravu ili nije.

Scott Jeffreys objavio je video na društvenoj mreži TikTok i otkrio svojim pratiteljima da cijelo vrijeme pogrešno stavlja tablete u perilicu posuđa. Njegovo priznanje izazvalo je raspravu jer su neki ljudi ustvrdili da nije pogrešna stara metoda, već nova.

Kako prenosi Daily Star, otac troje djece kaže kako je cijelo vrijeme stavljao tabletu u veliki pretinac te kako sada za to upotrebljava onaj manji. "Ima li netko tko je znao za ovo? Cijelo vrijeme pogrešno stavljam tabletu!" napisao je.

Dok su se neki korisnici oduševili njegovim otkrićem i rekli kako su se i oni prije koristili većim pretincem, većina je u komentarima napisala da je njegova nova metoda zapravo pogrešna i da bi se trebao držati stare. "Potpuno pogrešno, vrati se starom načinu", kaže jedna osoba.

Colin Jones, stručnjak iz Appliances Online trgovine, potvrdio je za medije da se tablete stavljaju u veliki pretinac, a manji služi za sredstva za brzinsko ispiranje. "Metoda kojom se gospodin koristi neće naštetiti vašem posuđu, ali neće ga ni oprati kako treba."

Scott je snimio još jedan video u kojem se našalio da su ga komentari iznervirali.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video