Vijesti / Životni stil

NIKAD LAKŠE

S ovim trikom možete brzo očistiti cijelu kuhinju: Treba vam samo jedan predmet

S ovim trikom možete brzo očistiti cijelu kuhinju: Treba vam samo jedan predmet
Ilustracija

Čišćenje kuhinje ne mora biti težak i naporan zadatak.

Kada je riječ o kuhinji, ona je jedna od najkorištenijih prostorija u kući, pa ju je važno dobro očistiti. Iako mislite da je to težak i naporan zadatak, ne mora biti tako. Jedna profesionalna čistačica na Instagramu je podijelila svoj jednostavni trik s kojim ćete, kako tvrdi, vrlo brzo očistiti baš cijelu kuhinju, Lifesavvy.

Sve što trebate je tableta za perilicu posuđa. Naime, male tablete koje bacite u perilicu posuđa napunjene su koncentriranim sredstvom za čišćenje dizajniranim za odmašćivanje i uklanjanje prljavštine. To ih ne čini savršenima samo za pranje posuđa, već i za čišćenje gotovo svakog dijela vaše kuhinje. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za ovaj trik sve što trebate napraviti je napuniti sudoper vrućom vodom i pustiti da se tableta otopi. Zatim umočite krpu ili neabrazivnu spužvu i obrišite svoje ormariće, pločice na zidu, pultove, napu i kuhinjske aparate. Sapun iz tablete trebao bi očistiti svu zaglavljenu prljavštinu.

Nakon što je voda bila u sudoperu oko 20 minuta, ispustite vodu iz sudopera i malo ga izribajte i obrišite krpom, te isperite. Profesionalna čistačica preporučuje da to radite jednom tjedno. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video