Vijesti / Životni stil

pranje ručnika

Odličan trik kako da vam ručnici budu mekani i mirišljavi: Dodajte samo jedan proizvod u pranje!

Odličan trik kako da vam ručnici budu mekani i mirišljavi: Dodajte samo jedan proizvod u pranje!
Ilustracija

Uvijek koristi ciklus toplo-to-vruće za svoje ručnike, a kada izađu, ručnici mirišu tako čisto i svježe.

Stručnjakinja za čišćenje podijelila je odličan trik kako ručnike održavati mekim i mirišljavim, a potreban vam je samo jedan prirodan proizvod.

Julie Eigenmann podijelila je trik na svom TikTok profilu te otkrila koji je jedini proizvod koji nikada ne koristi kod pranja rublja, kako prenosi The Sun.

"Želite li znati moju tajnu mekih, svježeg mirisa i upijajućih ručnika? Tajna je u tome kako ih perem”, rekla je u videu pa objasnila kako čišćenje prvo počinje dodavanjem netoksičnog deterdženta, a zatim je otkrila da odbacuje omekšivač i umjesto njega koristi destilirani ocat.

"Regeneratori za tkanine ostavljaju kemijske ostatke na ručnicima što ih čini manje upijajućima. Destilirani alkoholni ocat prirodni je omekšivač”, otkrila je. 

Također, je objasnila da uvijek koristi ciklus toplo-to-vruće za svoje ručnike, a kada izađu, ručnici mirišu tako čisto i svježe. Na kraju, Julie je preporučila sušenje ručnika na suncu kako bi ostali bijeli i kako bi dezinficirali ručnike.

No, budući da sušenje na zraku može učiniti vaše ručnike tvrdim, Julie ih dodaje u sušilicu rublja na dvadeset minuta kako bi ostali mekani Rekla je da ovaj proces daje najmekše i mirišljave ručnike. Mnogi korisnici ostali su oduševljeni ovim jednostavnim trikom i brzo podijelili svoja mišljenja u komentarima.

“Ovo je tako korisno! Hvala ti na ovome”, komentirala je jedna korisnica: “Drago mi je pronaći nekoga tko ne preporučuje omekšivač. Istraživanja pokazuju mnoge nuspojave."

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.