Vijesti / Životni stil

čišćenje

Jednostavno se riješite otisaka prstiju i mrlja s kućanskih uređaja uz kremu za brijanje

Jednostavno se riješite otisaka prstiju i mrlja s kućanskih uređaja uz kremu za brijanje
Ilustracija - Pixabay

U samo nekoliko sekundi vaši kućanski uređaji će ponovno sjajiti.

Jedna je mama nedavno online otkrila jednostavan način za uklanjanje otisaka prstiju i mrlja s kućanskih aparata, a sve što vam je potrebno za sigurno već imate kod kuće, prenosi The Sun. 

Dee, blogerica iz Sydneya, na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako se ona rješava dječjih otisaka prstiju s kućanskih aparata, a trik je oduševio njezine brojne pratitelje.

"Djeca su kod kuće cijeli dan i stavljaju otiske prstiju na sve? Isprobajte ovaj trik kako biste ih očistili i vrata održavali čistima!" napisala je uz video.

Iako se čini neobičnim, Dee se kune da se sve lako očisti pjenom za brijanje i krpom od mikrovlakana. Sve što trebate napraviti je, kaže ona, pjenu za brijanje staviti na krpu i dobro trljati dok pjena sasvim ne nestane, zajedno s otiscima prstiju i mrljama.

Mnogi korisnici ostali su oduševljeni ovim jednostavnim trikom te su otkrili kako ga jedva čekaju isprobati. "Vau! Svakako moram probati ovaj trik", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Koji odličan trik!"

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.