Vijesti / Životni stil

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Raketa do ljeta! Pogledajte novi trening s Ivanom Posavec

VIDEO Raketa do ljeta! Pogledajte novi trening s Ivanom Posavec
Fitness studio FitLife

Uz samo par važnih odluka, vaše će tijelo zasjati u punome sjaju

Želja vam je ljeto dočekati s minimalno potkožnog masnog tkiva na kritičnim zonama? Oblikovati tijelo i biti fit? Na pravom ste putu jer uz samo par važnih odluka, vaše će tijelo zasjati u punome sjaju.

Imamo četiri važne odluke o kojima ovisi naš budući rezultat, a prva je; dobro izbalansirana prehrana, zatim ju slijedi aktivnost, pa kvalitetan odmor, boravak u prirodi na svježem zraku i na suncu. Kada spojite te četiri točke, dobivate lijepo i čvrsto, zdravo i snažno tijelo spremno na sve zadaće i izazove koje ga očekuju u budućnosti. Kod prehrane gledajte na to da tijekom dana unosite dovoljno makronutrijenta u obliku proteina, ugljikohidrata i masti te pijete dovoljno vode.

Treniranje bi trebalo biti što učestalije i redovito. Iako nam je cilj lijepo i zategnuto tijelo, ipak vježbanjem znatno poboljšavamo sveukupno zdravlje, pa se tako u našem tijelu događaju pozitivne promjene. Za svaki završeni trening vaše će tijelo reći hvala na najljepši mogući način, a to je onaj fantastičan osjećaj nakon.

Niz je važnih motoričkih i funkcionalnih sposobnosti koje gradite tijekom vježbanja koje ciglu po ciglu nižete u jedan čvrst nepoderiv zid. Tijelo svako naše ponašanje nagrađuje ili kažnjava, ako ćemo ga njegovati ono će dugo ostati lijepo i mlado, prkosit ćemo starosti, dok se isto događa kada ne pazimo na njega i kada ga sustavno, malo po malo uništavamo lošim navikama. Alkohol, cigarete, nekretanje i loša prehrana će našem tijelu nanijeti puno štete i ono će puno prije ostarjeti, a ako vodimo tome suprotan životni stil tada starost uvijek biva daleko od nas.

Želimo biti mobilni u starosti i ne ovisiti o tuđoj pomoći, a smatram da to nitko od nas ne želi učiniti svojim najmilijima. Granica ne postoji, zdrav pokret i pokret pod kontrolom nikada nije loš pokret, pa bez obzira na dob i fizičku spremu vježbajte i postanite snažniji već sutra.

Bez jasno zacrtanog cilja, teže ćete uspjeti izdržati sve zadaće i zamke na koje ćete putem naići, stoga zacrtajte jasan cilj i krenite, a ako se kojim putem nađete na “krivome putu” ne plačite, vratite se gdje ste stali i ne pomišljajte na predaju. Svi ponekada padnemo, ali je jednako tako važno da se dignemo i uspravno krenemo dalje. Želite li i vi, bez obzira na dob, spol i fizičku spremu, uz moju pomoć stići do cilja, javite mi se i ja ću učiniti sve da vam pomognem.

Video vježbe gumenim pumperom za aktivaciju cijeloga tijela:

picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video