Karatistima Varaždina tri medalje na Kupu mladosti u Ivanić Gradu

Uoči nastupa na državnom Prvenstvu, koje je na rasporedu drugog vikenda u ožujku, članovi Karate kluba Varaždina nastupili su na vrlo jakom turniru, 28. Kupu mladosti 2016. u Ivanić Gradu.

Do najsjajnije medalje stigla je Leona Gulija u kategoriji mlađe učenice do 44 kilograma. Redom je pobjeđivala svoje protivnice, a u finalu je bila bolja od Ive Pofuk iz Ivanca.

Dorian Kalajdžija osvojio je srebrnu medalju u kategoriji mlađi kadeti do 52 kilograma. Nakon tri pobjede u finalu je poražen sudačkom odlukom. Bolji je bio Roko Tomac iz riječke Delte.

Ivona Ciglar osvojila je brončanu medalju u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma. Na turniru je nastupio i Luka Salihović u kategoriji mlađih kadeta do 41 kilograma. Poražen je u borbi za brončano odličje od Noe Belića iz Karate saveza istre.

Natjecanje u Ivanić Gradu okupilo je najbolje karatiste i karatistkinje iz cijele Hrvatske u kategorijama mlađi učenici i učenici te mlađi kadeti tako da je turnir bio odlična pripreme za predstojeće prvenstvo.

Turnir je okupio 582 natjecatelja iz 55 hrvatskih klubova. Mlade karatiste i karatistkinje na turniru je vodio Esad Garibović, trener Karate kluba Varaždin i izbornik juniorske i mlađe seniorske reprezentacije Hrvatske.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije