MŽNL: Pobjede vodećeg Jalžlabeta, Varteksa i Novog Marofa, Zadrugar poražen…

Četvrto odigrano kolo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin donijelo je pet pobjeda domaćina te tri gostiju, a ukupno su postignuta 32 gola.

Najveće iznenađenje priredili su nogometaši Zelengaja, koji nisu do utakmice sa Poletom imali niti jedan bod, dok domaćin nije izgubio utakmicu te se očekivala sigurna pobjeda domaćina koji je na kraju utakmice teren napustio pognute glave. Zelengaj je odličnom postavljenom igrom tokom utakmice bio bolja ekipa protiv Poleta, da bi pogocima Mlakara u dva navrata i Soldateka ostvario pobjedu s 3:0.

Zadrugar na svom igralištu u Hrastovskom nije uspio pobijediti Rudar, već je poražen rezultatom 3:2. Vukina je doveo domaćina u vodstvo u 13. minuti, da bi gosti u 20. minuti poravnali rezultat na 1:1. U 33. min isključen je domaći igrač, što koriste gosti i sa dva pogotka preokreću rezultat na 3:1 u svoju korist, da bi Zadrugar u sučevoj nadoknadi postigao pogodak za konačnih 2:3.

Vodeći Jalžabet je na ‘krilima’ trostrukog strijelca Medveda i Hanca visoko pobijedio Pušćine s 4:0.

Varteks je jednom borbenom igrom uspio pobijediti favorizirano Nedelišće. Gosti su poveli već u 6. minuti pogotkom Marčeca, da bi Varteks preko Puclina i Radića preokrenuo rezultat na 2:1.

Veliko iznenađenje priredili su Nogometaši Novog Marofa koji su u Kotoribi pobijedili Graničar rezultatom 2:1. Pogotke za Novi Marof postigli su Zeko u 16. i Martan u 81. minuti.

Plitvica je teško stradala u Prelogu u utakmici sa Mladosti Komet doživjevši poraz od 6:0.

U ostalim utakmicama kola postignuti su slijedeći rezultati; Sloboda/SCentrometal 2:1, MeđimurecNaprijed 3:0.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije