Medonja Bowling&Pub: Mjesto za odličnu zabavu uz atraktivne igre, piće i hranu

U Lumini centru je početkom travnja, otvoren Medonja Bowling&Pub, novo mjesto za kvalitetno druženje i zabavu.

Bowling su Varaždinci prepoznali već odavno, stoga interes za ovaj sport ne jenjava, a uz dodatne igre poput biljara i pikada, svatko može pronaći igru po svojoj mjeri.

Uz atraktivnu ponudu klope i pića koju nudi Medonja Bowling&Pub, a čiji ste dio već zagurno isprobali u pubu Medonja i restoranu Kneginečka hiža, na jednom mjestu možete zadovoljiti sve svoje apetite.


Radno vrijeme Medonja Bowling&Puba je od 9 do ponoći od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom, dok se za vikend radno vrijeme produžuje za dva sata, pa tako možete uživati u igrama, bowlingu i odličnom društvu sve do kasnih noćnih sati.

Medonja Bowling&pub nudi i brojne pogodnosti za grupe poput organizacije rođendana, proslava i team buildinga, a ljubazno osoblje pobrinut će se da sve prođe u veseloj i opuštenoj atomsferi kako bi svi otišli svojim kućama s osmijehom na licu.

Rezervirajte termin svoje zabave na vrijeme putem telefona na 091/300-0955 ili putem maila na medonjabowling@gmail.com

Cijelokupnu ponudu, kao i sve druge potrebne informacije možete pronaći na njihovoj službenoj Facebook stranici ili jednostavno dođite u Lumini centar i sami se uvjerite u širinu i kvalitetu ponude koju vam nudi novootvoren Medonja Bowling&Pub.

Medonja Bowling nagrađuje čitatelje Varaždinskog

Samo za naše čitatelje, Medonja Bowling osigurala je besplatno kuglanje. Za pet čitatelja imamo po dvije igre, a sve što trebate je javiti se u komentar ovog teksta, i napisati vaše podatke. Prijave primamo do ponedjeljka 02. svibnja, kada odabiremo pobjednike. Nagrada će se moći iskoristiti u jednom od dana u tjednu između ponedjeljka i četvrtka.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije