Hobby hižica tutorial: Ljubavne staklenke

Dragi moji kreativci, za današnje kreativno čitanje odabrala sam dva zaista jednostavna a predivna tutoriala.

Kako od staklenke izraditi lijepu dekoraciju i originalni poklon i to ne samo za Valentinovo, već za gotovo svaku priliku, pokazat ću Vam u nekoliko koraka.

Potreban materijal: staklenke, zlatni sprej, naljepnice srca, Washi tape Folia – dekorativna samoljepljiva traka, ukrasni papiri, satenska trakica.

Zlatna staklenka foto tutorial:


PRVI KORAK: Staklenku očistite i zalijepite samoljepljiva srca-naljepnice preko cijele staklenke.

DRUGI KORAK: Ravnomjerno nanesite zlatni sprej, koji je pokrivni i dovoljan je jedan sloj boje. Dobro osušite.

TREĆI KORAK: Kad je boja potpuno suha, iglom skidajte naljepnice, ukrasite satenskom trakicom. Ova ukrasna teglica može poslužiti kao svijećnjak ili vaza, već kako želite.

Staklenka ljubavi – foto tutorijal

Na ovu ideju inspirirala me moja trinaestogodišnja kćer koja je sličan poklon izradila za tatin rođendan. Vjerujte mi ovaj poklon raznježit će svakog. Kad ste posljednji put pisali ljubavne poruke, poruke zahvale ? i još ih spremili u preslatku staklenku .. evo prilike.

PRVI KORAK: Na gornji i donji dio staklenke nalijepite Washi tape-samoljepljivu dekorativnu traku sa srcima. Washi tape trake odlične su za dekoriranje na svim podlogama, a njihova primjena je prejednostavna. Zvuči ovako: odlijepi, zalijepi…jednostavno.

DRUGI KORAK: Sizzix mašinom iz kartona izrežite srca raznih veličina i ispišite lijepe poruke, zahvale. Sigurna sam da će ovaj poklon raznježiti i vašeg dragog ili sestru, mamu, tatu.

Uživajte u ljubavi, volite se svaki dan..
Ostanite mi zdravi, lijepi, veseli i kreativni.
Sanja by Hobby hižica

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije