Hobby hižica: Učinite nešto kreativno svaki dan!

Zašto volim svoj posao.. Danas ću pisati malo o kreativnosti, o ljepoti stvaranja, o onom osjećaju kad napraviš sam nešto svojim rukama.

Oduvijek sam nešto kreativno radila i u mojoj obitelji bilo je sasvim prirodno da sami radimo puno stvari, od sitnih popravaka do nekih većih zahvata.

Tako je i moja kreativa oduvijek rasla u meni i kad sam bila u potpuno drugim životnim fazama i kad sam bila daleko od doma i kad sam se vratila i radila nešto potpuno drugo bila zatrpana papirima i brojkama, moja kreativnost čučala je u meni i čekala.

I onda kad mi je bilo dosta brojki, papira i zatvorenog prostora, nešto se opet probudilo u meni i vratila sam se onome što sam oduvijek voljela, stvarati svojim rukama, dekorirati, dizajnirati.

Jednostavno više nisam mogla stati, moja strast prema kreativnom stvaranju iz dana u dan postajala je sve veća i moje želje za stvaranjem, za novim spoznajama i saznanjima nije prestajala, već je rasla iz dana u dan. Zatim su uslijedile razne edukacije, metode pokušaja i pogrešaka, veselje radi svega novog naučenog koje traje još i do danas.

Nema ljepšeg osjećaja za mene, kad se bliži jutro, ja nisam oka sklopila ali ono što sam izradila i još k tome otkrila neki novi trik i novi efekt, neprocjenjivo je.

Tako je i došlo do ideje o pokretanju Hobby hižice, pokrenuti mjesto gdje će kreativci i oni koji žele izrađivati sami za sebe dekoracije, ukrase , poklone i uz to još održavati kreativne radionice, jednom riječju mjesto gdje će se svi dobro osjećati, budeći u sebi kreativnost.

Kreativnost čuči u svima nama, svatko od nas u sebi ima neki talenat koji do sad možda još i nije otkrio, a pomoću kojeg činimo ovaj svijet ljepšim.

Kreativnošću budimo samo pozitivne i lijepe stvari u sebi i u ljudima oko nas, zato ponosna i sretna mogu reći da obožavam svoj posao, posao koji me ispunjava ljubavlju i ljepotom.

Mnogi od Vas često mi znaju reći da su mi zahvalni što sam im otkrila taj nepoznati dio sebe, i pokrenula val pozitivnih promjena u njihovim životima, ali to je ona ljepota koja leži u svakom od nas.

I dan danas kad sam onako neraspoložena, kreativa i moja Hižica, ljudi u Hižici su ono što me pokreće i što me uvijek oraspoloži.

Često mi isto tako pišete da bi htjeli pokušati ali se bojite pogrešaka tj. da nećete nešto dobro napraviti, ali vjerujte mi ne možete pogriješiti jer već sam taj proces kreativnosti i stvaranja budi u vama samo prave stvari bez grešaka. A kreativne radionice idealno su mjesto za to, gdje uz odličnu atmosferu učite i otkrivate.

Pogledajte djecu i učite od njih, oni ne razmišljaju o pogreškama, već ih vodi spoznaja da uživaju u tome što rade, zadovoljni su onime što naprave i vesele se svakom kreativnom potezu..eto probudite to dijete u sebi i uživajte. Dajte djeci da stvaraju, da imaju umazane prstiće, da sami kreiraju i kreativno se izražavaju, jer to će ih učiniti sretnima i zadovoljnima.

Kad stvaramo sami svojim rukama, budimo pozitivne stvari u sebi, podižemo samopouzdanje i raspoloženje, postajemo zadovoljniji sobom, oplemenjujemo prostor oko sebe.

Učinite nešto kreativno svaki dan.

Mene jako veseli početak nove sezone kreativnih radionica u Hobby hižici, na kojima ćemo uz one popularne i poznate tehnike , koje ćemo začiniti novim proizvodima i novim trikovima, otkrivati puno novih , lijepih i zanimljivih tehnika.

Za mjesec rujan pripremile smo Vam puno iznenađenja, ipak slavimo 1. rođendan naše Hobby hižice na ovoj adresi i u ovom divnom prostoru, među ostalim spomenut ću i besplatne radionice…ali o tome ćete saznati puno više krajem ovog tjedna.

Ostanite mi lijepi, zdravi i kreativni…učinite danas nešto lijepo i kreativno, izradite i poklonite čestitku, dekorirajte kutiju, pobrusite stolac, zapjevajte ili zaplešite uz najdražu pjesmu, uživajte u svom cvijeću…radite ono što vas čini sretnim, učinite nešto kreativno svaki dan..

Voli Vas vaša Sanja i Hobby hižica!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije